wolfy napisał(a):

|
Nie rżnij głupa, porównujemy ten sezon (w którym nie ma Fernandeza, Muli i Igbekeme) i te same mecze które grał Rude. Albo rżnij, jeśli musisz.
|
Nie wiem do porównujeMY, co najwyżej widzę co porównujesz Ty.
Oczywiście, jak zawsze, według bliżej nieokreślonych kryteriów, żeby pasowały do tezy (tak jakby teza o tym, że Sobolewski w tym sezonie to była katastrofa, potrzebowała takich łamańców). W ten sposób patrząc, to Sobolewski nie miał na etapie grania "tych samych meczów" ani Carbo, ani Brejgu, ani Urygi (w meczu z Opolem dopiero wchodził na końcówkę), częściowo Colleya i tak sobie można wyliczać, choć nie wiem co to ma wnieść. Wiadomo, że składy się zmieniają cały czas i będą się zmieniać.
Cytat:
|
Ja oglądałem ten mecz i tak się składa że do wejścia Olejarki dominowaliśmy.l na boisku. Ale tak to jest jak się nie zna kontekstu dla statystyk.
|
Dlatego mówię, że ja meczu nie oglądałem i nie będę dyskutował ani o jakości, ani o przebiegu gry.
Jeśli gramy coraz lepiej, to super. Co najwyżej Markus się zapłacze, że miałem rację z tym czasem na nauczanie się ligi, ale co zrobić?
Na tę chwilę najważniejsze są punkty. Do awansu daleka droga i wygrywanie co drugiego meczu ligowego nie daje nam nic więcej niż baraże. Potrzebujemy średniej 2,17 do końca rundy.