Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.03.2024, 19:44
Cytat:
PS. Jaroo, na razie idiotami okazali się jedynie ci, którzy ogłosili już wiele tygodni temu, że zatrudnienie Rude to strzał w kolano. Przypomnisz, kto tak mówił?
Co zmienił Rude w Wiśle?
To samo było za wczesnego Sobola, później też Wisłą miała przebłyski i wysoko umiała wygrać.
Póki co mogą cieszyć jedynie zwycięstwa ale każdy mecz jest przepychany. Ze Stalą zagraliśmy cienko, z Tychami tragicznie, z Widzewem nieskutecznie ale dobrze, z Odrą bez szału, na szczęście coś wpadło.

Każdy mecz to jest brak pomysłu, brak skuteczności, walenie głową w mur.
Rude nie ma żadnego pomysłu na ten klub. Myślałem, że Rude przyszedł po to aby Wisłą zrobiła progres, a nie kopała się po czole i na farcie przepychała mecze. Jak ciebie takie coś podnieca to spoko, tylko w takim razie to mógł Jop dalej być trenerem.

Na plus Krzyżanowski, Duda ale to chyba za mało aby powiedzieć, że zawodnicy pod wodzą Rude się rozwijają.
Za to na minus Goku, Alfaro, Olejarka, Jaroch.

Jak chcesz to podniecaj się bylejakością dalej. Ja nadal uważam, że w dłuższej perspektywie wyjdzie tak jak pisałem. Aczkolwiek dla mnie realny sprawdzian to gra w ekstraklasie, o czym też pisałem. Bo awansować z I ligi (i to jeśli juz to najpewniej przez baraże), składem ponad większosć tej ligi, z budżetem wielkim itd to nie jest nic nadzwyczajnego.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując