Wyświetl pojedynczy post
krysztal
Senior Member

Od: 05.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.03.2024, 11:23
Drozd napisał(a):Wyświetl post
Jak to kto? Rodzina na swoim. Tak samo jak Fazlagicowi, Żyrze, Bashy ... Tylko Coley do którego najbardziej się wszyscy przyp.... prezentuje jako taki poziom.

A gdzie ja napisałem, że ma biegać sprintem analfabeto? Niech sobie truchta, ale 8 dziennie, a nie 2h treningu, a potem balanga za 40 000 miesięcznie.

Buchachacha zajeżdżać treningami? Skoro na boisku prezentuje się ja oldboy to treningu potrzebuje, a jak faktycznie jest oldboyem i nie da rady to renegocjacja albo rozwiązanie kontraktu i tyle.

Natomiast to nie Królewski dał się zrobić w konia. Tylko Brzęczek i Błaszczykowscy czyli rodzinka na swoim. Więc nie bredź, bo Królewski zatrudniając Kiko, a teraz Rudego ratuje sytuację po patologii, która zawładnęła klubem pod rządami ro
Jasne a Jaro wyskoczył z kapelusza w jesieni 2022 roku bo wcześniej to ktoś inny popierał każde działanie truskolaskiej rodzinki.Była w klubie opozycja dla tych działań w postaci Jażdżyńskiego ale niestety wszystko było przepychane przez właśnie głos Królewskiego
Odpowiedz cytując