Wyświetl pojedynczy post
azor
Senior Member

Od: 03.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.03.2024, 12:53
Markus napisał(a):Wyświetl post
Oglądałem ten wywiad. Nie było żadnej kompromitacji Królewskiego. Włodarczyk w żaden sposób go nie ośmieszył. Na swoje zarzuty otrzymał jasną odpowiedź pokazującą, że nie wie wszystkiego, a działania Wisły mają swoje głębokie uzasadnienie i mają na celu ochronę interesu klubu, który nie zawiera się tylko w terminowej regulacji zobowiązań płacowych względem niektórych obecnych zawodników. Wisła musi dbać również o inne sprawy, dotyczące realizacji sportowej strategii funkcjonowania klubu.

Ja nie mam problemów z tym, że Sapała nie dostaje całej wypłaty na czas. Znacznie większym problemem byłoby to, gdyby przez brak potrzebnych transferów drużyna nie była w stanie awansować do ekstraklasy. Zawodnicy też na razie jak widać sytuację rozumieją i nie składają żadnych wniosków o rozwiązanie kontraktów z winy klubu.Nie ma żadnych przesłanek by sądzić, że nikt nad tą sytuacją nie panuje. Pomijam już fakt, że nie jest nowa, bo od czasu odejścia Cupiała Wisła regularnie ma problemy z terminowymi płatnościami pensji.
Jasną, wymijającą odpowiedź, która nie dała żadnych konkretów a tylko czcze gadanie. Nie wygląda to póki co na obronę dobrego imienia klubu, bo Jaro był ewidentnie zaskoczony tym, że Pyton ma informacje na temat zaległości w stosunku do akurat tego podmiotu.

Ciekawe czy byś nie miał problemu gdyby Ci pracodawca nie wypłacał należnych Ci pieniędzy. Tak, Sapała to patałach, ale podpisał kontrakt z któego trzeba się wywiązywać. Po głowie powinien dostać ten, kto mu ten kontrakt zaproponował. A że nie składają wniosków - dzizus nie mają jeszcze podstaw, 3 miesiące dopiero za chwile.

Miałem Cie kiedyś za w miare rozsądnego gościa, ale to jak idziesz w zaparte przypomina mi jeszcze jednego ancymona....Wolfy się nazywa. Bylebyś potem ze swoich głupot nie wycofywał się w jego stylu.
Odpowiedz cytując