Wyświetl pojedynczy post
Arek95
Senior Member

Od: 07.2017

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.03.2024, 12:37
Karherop napisał(a):Wyświetl post
Oby ten wynik w PP ich poniósł, bo jeśli z najbliższych dwóch wyjazdów wywieziemy mniej niż 2 punkty to uważam że awans bezposredni będzie można włożyć między bajki. Niepokojąco pierwsza 4 zaczyna się oddalać.

Odra jest oczywiście do pokonania.

Nie wiem jak z fizycznością ale ja bym postawił na skład:

Raton- Jaroch, Łasicki, Colley, Krzyzanowski- Carbo, Duda- Baena, Rodado, Alfaro - Sobczak

Bregu, Goku - póki co mnie nie przekonują. Najchętniej zobaczyłbym też Olejarke za Alfaro ale on najwyraźniej nie ma zbyt wysokich notowań u trenera.

Uryga - odpoczynek, albo inaczej - niech dojdzie do pełni formy

Szot, Sobczak, Carbo, Duda, Łasicki ( i Ratón) mają blisko 150 min w nogach. O nich trzeba obawiać się najbardziej.
Carbo pauzuje dlatego grał w PP.
Sobczak pewnie z ławki bo cały mecz po prostu zapierdalał i zrobił zajebistą roborę, a podstawowy to Rodado i mniej zmęczony.
Bregu jest do usadzenia na ławkę, gość w moim odczuciu gra kolejny słaby/przeciętny występ a jego wrzutki z rożnych lub wolnych to piłka leci i płacze.
Martwiły mnie momenty pod koniec spotkania z Widzewem gdzie Duda i Szot już odczuwali skurcze. Pytanie czy nie zaczną meczu na ławce z uwagi na przemęczenie i tutaj pojawia się szansa dla Krzyżanowskiego (na 99% On będzie grał, choć dla mnie jest na ławkę) i Kutwy na środku. czy będziemy ryzykować kolejne urazy mięśniowe mając na uwadze ogrom kontuzji oraz nadchodzący ciężki kalendarz w marcu.
Szczygielski dzisiaj po losowaniu PP wspominał, że Chichkan jest tragiczny na treningach i nie ma raczej szansy na to żeby szybko wskoczył do bramki dlatego wciąż będziemy mieć stany zawałowe przy grze Ratona.
Ciekawi również dyspozycja Omraniego? Jeżeli realnie przetrenował cały okres od momentu odejścia z poprzedniego klubu do dziś to mógłby być brany pod uwagę przy ustalaniu składu w Opolu.
Odpowiedz cytując