Wyświetl pojedynczy post
Sylwus1988
Senior Member

Od: 03.2018

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.02.2024, 20:32
Raton Ratonem, dla mnie wczoraj zagrał super mecz i dzięki niemu mamy ten awans, co do sytuacji z dogrywki oczywisćie że należy mu się krytyka ale jeszcze większa krytyka należy się Urydze, to by była jego bramka, podaje do bramkarza z piątki, do bramkarza obok którego stoi napastnik Widzewa na odległośc dwóch kroków i jeszcze pokazuje palcem przed zagraniem co ma zamiar zrobić. To jest dopiero karygodne, cała ta sytuacja to jest wina Alana bo to on do niej doprowadził. Gol dla Widzewa powinien być uznany, tak samo jak bez żadnego pierdu pierdu o kontrowersjach powinien być uznany gol Rodado. Nie można robić z piłki gry bezkontaktowej bo się ją zabije tak jak np skoki punktami za wiatr. W ogóle może tak myślę że można by zacząć jakąś szerszą dyskusje o słuszności używania Varu, bo to co się wyprawia w wozach to wypatrzanie wyników, Każdą jedną sytuacje można interpretować jak się chce, zawsze znajdzie się jakieś muśnięcie czy inne cuda nie widy.
Widzewiacy płaczą że zostali pokrzywdzeni, nie którzy wręcz mówią że kupiliśmy mecz, ale ja naprawde się dziwie że Szot nie skończył z kontuzją po takich atakach na nogi jakie miały miejsce a tam nawet faulu nie gwizdał ten debil sędzia, na varze też tego nie widzieli ? przecież sytuacje kartkowe jak mają to mogą reagować, Nikt się nawet nie zająknie że Sobczak był dwa razy trzymany w polu karnym w objęciach obrońcy w tym raz sciągany za koszulke i to w chwili kiedy miał piłke przy nodze, ale że chłop jest porządny a nie ....ka i nie przyaktorzył to nikt nawet nie pomyślał o gwizdnięciu karnego albo nawet analizie tego. Przecież to jest ....a paranoja to sędziowanie. Stefański jest prze huj w nienawiści do Wisły bo ten główny to poprostu cienki bolek
Dla mnie gracz meczu to Raton, Sobczak, Józek, brawo dla Rodado za gola i Krzyżana i Dudy za walke i w huj ambicje, najsłabszy Bregu niestety, naprawde jak mamy robić takie transfery to nie róbmy bo młodzi są dużo lepsi niż te wynalazki
Odpowiedz cytując