Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.02.2024, 13:51
Cytat:
Do dzieła, śmiało! Pokaż Królewskiemu u źródła siłę swoich argumentów i znajomości szczegółów tematu oraz obecnej struktury wydatków klubu. Trzymam kciuki! W razie czego na pewno Jaroo Ci pomoże, zwłaszcza jak trzeba będzie kogoś zbluzgać. Najlepsi w tym mogą Ci się przydać.
Czy ja kiedykolwiek kogoś zbluzgałem?

Przecież to Królewski jest pierwszy do wyzywania ludzi od idiotów itp., do poskakiwania do Bońka, Listkiewicza, obrabiania dupy Obidzińskiemu, szukania wszędzie spisków i układów, czy to sędziowskich czy dziennikarskich.

Także spokojnie, bo tak toksycznej osoby jak Królewski to chyba drugiej nie ma wśród właścicieli klubów.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując