Karherop napisał(a):

A to oczywiste. Uryga podejmuje wiosna sporo złych decyzji i wypada żeby w kolejnych bojach sprawdzić parę Łasicki - Colley. Tym bardziej że Igor chyba się ogarnął ze swoją formą, a Colley jest i tak naszym numer 1 na ten moment
@wolfy
Juz nie mów że podszedłeś do tej sytuacji z tak małymi emocjami 
Życzę sobie nie mieć żadnych obiekcji do naszej gry i wyniku w meczu z Odrą. Ba, tu nawet nikt nie ma wątpliwości że nasza gra pod wodzą Rude się zmieniła, pytanie czy to adekwatna taktyka na takich rywali jakich mamy w 1 lidze.
Życie pokaże, na pewno łatwo nie będzie.
PS. W półfinale życzę sobie Jagielloni lub Pogoni.
|
W odróżnieniu od wielu tutaj obecnych - uczę się. Tak jakby Lis, Biegański czy Kieszek nie ładowali baboli. Tego ostatniego kozłowanie piłki z Piastem było jednym z gwoździ do trumny przy spadku. Tak jakby to miał być pierwszy frajersko przegrany mecz w ostatnich - bo ja wiem - dziesięciu latach. Dlatego zareagowałem tak jak zareagowałem. Mecz Pucharu Polski który generalnie mi zwisa, szkoda tylko ciężkiej pracy piłkarzy - bo naprawdę się starali, ale w porównaniu do mokrej szmaty na ryj jakim były baraże za Sobolewskiego. Przepraszam, napisałem "baraże", liczba mnoga...
Nikt nie ma wątpliwości że gra za Rude się zmieniła? Mam przytoczyć te posty że gramy to samo albo gorzej niż za Sobolewskiego? Mam tutaj wkleić rozmówki Karcza, Knury u Rudnickiego? Ja może mam krótką pamięć, ale bez jaj...
Jednak VAR zareagował, teraz Ty, Jaroo i FraMat musicie się wstrzymać z hejtem przynajmniej do soboty. To jest dobra rada - dajcie sobie siana.