Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.02.2024, 12:00
Cytat:
Sraczka się nasila bo jakby czasem udało się jutro przejść Widzew. To się okno na biadolenie zamknie.
Póki co to ty mordę zamknąłeś i już nie piejesz jaki Rude i Jaro zajebisty.

Ty na prawde myslisz, ze ja jestem taką chorągiewą jak ty, ze wynik jednego meczu (moze jeszcze na farcie wygranego) zmieni moje zdanie? Ty myslisz, ze 1 czy 5 wygranych meczy zmieni fakty i będzie to oznaczalo, ze Królewski nie kłamie? Że Rude nie chciał nam wcisnąć po znajomosci kalekę - skoro nasz sztab go odrzucil to on chyba czucia w nogach musial nie miec, ten Ghańczyk cały. Kogo ostatnio nasz sztab odrzucil? Skoro Basha, Żyro, Sapała i Junca się nadawali?

Jesteś takim samym szkodnikiem jak Królewski. Co śmieszniejsze Rude tym Ghańczykiem się wpasowuje w obraz dojenia Wisły - i to jest ciekawy wątek, któremu warto się przyjrzeć. Miał być super trener, a coś dziwne to wyglądało, że Kiko go znał, a teraz gościu chce jakąś swoją rok nie grającą kalekę wciskać do klubu, gdzie jest plaga kontuzji i szukają kogoś na szybko do grania.

Cytat:
A co ma trener do rzeczy jak jest specjalista od przygotowania fizycznego i sztab medyczny, fizjoterapeuci?
Jak już to miej pretensje do sztabu medycznego że dają zielone światło na zatrudnienie kalek bez kolan: Basha, Żyro, Sapała, Pareira - tylko ostatnich dwóch okienkach.
Ja nie mówię, ze Rude jest tu tylko winny. Wiadomo, że głównie inni ale z drugiej strony skoro Rude jest przedstawiany jako nadtrener, trener nowoczesny, korzystający z technologii, wykształcony w tym kierunku, sam szkoli innych to chyba do uja pana on też powinien mieć w zakresie przygotowania jakąś wiedzę, jakiś swój plan i pogląd, i powinien mieć narzędzia aby stan zawodników badać? Powinien się w tym orientować.

Był tu zapowiadany jako znawca wszystkie, a się okazuje, ze nawet wraz ze sztabem nie umie zespołu przygotować. Mało tego, umieć, nie umieć kij w to, oni ich zajechali i się połamali wszyscy, od młodych po starych włącznie.

Cytat:
Nie naciągaj tak gumki bo ci pęknie i przyj.ebie w czoło
Pawełku, nie podniecaj się tak bo co prawda może gumka w majtkach ci nie pęknie ale lekki namiocik się zrobi
Ostatnio edytowane przez Jaroo1 : 28.02.2024 o godz. 12:20.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując