Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.02.2024, 16:27
Nie ma problemu. Ściągnie się jakichś Ghańczyków co rok byli kontuzjowani i będzie kim grać.

AI, Rude Bóg trenerki, doświadczony prezes klubu (no 5 lat już jako właściciel to chyba się sporo nauczył), algorytmy, statystyki, nowoczesny klub.
Myślałem, że jak się to wszystko ma, to też pomoże w dobrze przeprowadzonym okresie przygotowawczym, ze dzięki tym nowinkom, technologiom i doświadczeniu każdy będzie zdrowy, optymalnie przygotowany już na pierwszą kolejkę tej rundy, no bo wszystko było przecież robione pod to, aby w 15 meczach wywalczyć awans.

Po raz kolejny potwierdza się, ze cudze chwalicie, swego nie znacie. Rude różni się tym od Sobolewskiego, ze ma swój biznes jako nauczyciel trenerów, ciekawsze nazwisko i inne pochodzenie.

Idioci myśleli, że przyjdzie magik do Wisły i ma zajebiste CV (dwa razy blamaż jako trener) i będzie super.

A on idiota, klejny binarny, inteligentny Rude, jeszcze chciał tu ściągnać Murzyna co rok był kontuzjowany.

Mi to tylko pasuje, pod dojenie Wisły przez Kiko i spółkę, a Jaro może tu być jedynie ogranym głupkiem, który pozwala na to dojenie.
Do kompletu sprowadzonu Bregu, który musi się do formy doprowadzać i jeszcze - z tego co można się dowiedzieć - bardziej zapuszczony Omrani, ściągnięty już za późno, po wystartowaniu ligi - Jaro mówi, że to reakcja na plagę kontuzji, mi się wydaje czy ściągnęliśmy napastnika mimo, że żaden nam się nie kontuzjował przez te 2 tygodnie?

Wiedziałem ....a, że tak będzie, że pięknie było dopóki była przerwa, że wtedy będzie rozpuszczana propaganda, a jak tylko się zacznie runda to się wszystko posypie. Niemniej jestem wręcz zniesmaczony skalą tego:

- tragiczna gra
- strata pkt u siebie i na farcie 3 pkt ze Stalą
- kontuzje
- kłamstwo za kłamstwem z ust właściciela
- dziwne ruchy Kiko, Rudego - wciskanie szrotu

Teraz jak wpadną jakieś porażki 2-3 w najbliższych meczach to ten klub się chyba sam rozwiąże do końca sezonu. Tak jak obstawiałem, że zajmiemy 3-4 miejsce to teraz myślę, że może być zagrożone wejście do szóstki - zależy tylko czy nam psycha pęknie przez najbliższy miesiąc, czy jakoś się odbiją i walką, ambicją, albo na farcie powpada trochę pkt żeby jakoś zbudować dalszy ciąg pozytywnej historii.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując