Wyświetl pojedynczy post
Watts
Senior Member

Od: 04.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.02.2024, 15:01
szczerze? powiem tak: jeśli chodzi o całość budżetu płacowego, napisałem że te dane mogą być wiarygodne, diabeł tkwi w rozkładzie zarobków. osobiście nie wierzę, żeby Hiszpanie sprowadzeni tutaj już po spadku tyle zarabiali (mogą być anomalie typu Goku, który oczekiwał już pensji "polskiej", a jako że miał docelowo zastąpić Fernandeza, ktoś mógł pomyśleć, że np. 40% pensji Luisa to nie jest wcale tak dużo ), myślę że najwięcej kosztują nas piłkarze którzy zostali tutaj po spadku, a podobnie jak LF mieli np. klauzule podwyższenia pensji nawet po spadku za samo przedłużenie
z drugiej strony, w 5 tysięcy dla Dudy i Olejarki tym bardziej nie wierzę, bo to są pensje z dołu II ligi (jeśli nie gorzej), więc wracamy do podstawowej konkluzji, że suma wydatków może się zakręcić koło prawdy, ale co do indywidualnych pasków z wypłatą nie sugerowałbym się tutaj prawie niczym

Cytat:
3. Jak się poszuka na necie ile zarabiają najlepiej zarabiający piłkarze w ekstraklasie to te kwoty z tej strony się zgadzają. Skoro im się zgadzają to reszcie też powinny
z ekstraklasą już trochę straciłem kontakt (tak na oko legioniści muszą mieć więcej, Raków na podstawie tego jakich piłkarzy szuka też), ale to może działać w obie strony. widziałem że np. Dziennik Zachodni robił [GALERIE] z zarobkami piłkarzy Górnika na podstawie tej stronki i dostawał potem joby w komentarzach, więc wiesz, może to "inne źródła" się sugerują nimi. w Piłce Nożnej co roku chyba na święta był dobry artykuł w tym stylu, ale mam problem ze znalezieniem czegoś świeżego, co nie byłoby SEO na jakichś stronkach bukmacherów z pewniaczkami (wiarygodność znikoma)
Ostatnio edytowane przez Watts : 27.02.2024 o godz. 15:26.
Odpowiedz cytując