Królewski twierdzi, ze znaleźliśmy drugiego Igbekeme.
Cytat:
|
"Co istotne, gracza tego dobrze zna trener Albert Rude. I to on chciał, żeby trafił do Wisły. Richard Boateng Welbeck to mocna âósemkaâ, która ma dać w zamyśle jakość w drugiej linii."
|
Ale ja nie myslałem, że ten Rude to jest taki ch.j podły. Wmawiał nam, że nie potrzebujemy transferów, wiedział, że Boateng jest be klubu, do wzięcia od zaraz, i do ostatniej chwili nic nie mówił, że ma kocura dla Wisły.
Dobrze chociaż, że teraz powiedział.
Trochę dziwne, że wcześniej go nie chciał, żeby się już ogrywał, odbudowywał. No ale lepiej późno niż wcale.
Ciekawe jak upośledzony Markus wyjaśni to wszystko
No coś mi tu ....a nie pasuje, że Rude miał takiego piłkarza w głowie, wcześniej go nie ściągnęliśmy, a Królewski mówi, że ZNALEŹLIŚMY. Ciekawe gdzie go szukali. Czy AI go znalazła i Rude powiedział "ej no ja go znam, weźmy go, dobry jest"
Bajka za bajką dla debili leci. Debile jeszcze bronią oszusta.
Z jednego transferu tyle nieścisłości. Wymienię ci Markus jeszcze raz od myślników bo inaczej nie ogarniesz:
- początkowo Wisła ma kompletną kadrę i nikogo nie szuka
- Rude zna tego zawodnika ale go nie poleca wcześniej
- zawodnik jest kontuzjowany, nie grał 10 miesięcy, jest poniżej poziomu szrotu na chwilę obecną
- nagle jak potrzebujemy wzmocnień ale nie mamy ani kasy ani skautingu, ani ....a AI i się dupa pali, to robimy transfery
- Jaro twierdzi, że znaleźliśmy gracza. Nie znaleźliśmy bo nie szukaliśmy. Po prostu Rude powiedział żeby go wziąć
- kolejny gracz, który o dziwo pomimo kontuzji itd jest pozytywnie oceniany przez algorytm i dzięki temu może przyjsć o Wisły