Karherop napisał(a):

Fajne porównanie, co mnie jednak boli:
- szukamy trenera który stworzy z obecnych piłkarzy team bazujący na systemie gry stworzonych pod nich
- Rude po obejrzeniu tryliona spotkań stwierdza że nie potrzebuje transferów, ma znakomitych pilkarzy
- startuje liga, zonk, ta liga jest jednak trudniejsza niż się wydaje (czemu nikt mi tego nie powiedział, trzeba teraz wyciągnąć wnioski,)
- to my jednak potrzebujemy transferów, pal licho że już liga ruszyła i zostały 2 dni do zamknięcia okna, przecież my tym co mamy nie ogarniemy
- ściągamy zawodników którzy nie dość że nie zdążą się zgrać z zespołem to będą gotowi na realnie na 8-10 spotkań.
To mój główny kamyczek do naszego trenera - teoretyka. Niby wszystko takie oczywiste, a i tak wywalamy się na pierwszej poważniejszej przeszkodzie. A po tym jak szumnie zapowiadano brak transferów, to zrobimy ich najprawdopdobniej i tak 5.
|
Napisałeś nieprawdę, Twoja historyjka ma się nijak do rzeczywistości.
Rude ma gówno do powiedzenia w kwestii transferów. To że nie będzie żadnych poza "okazjami" stwierdził Królewski przed rundą. Wprost, są wywiady, artykuły. Na okazje się czeka, bo zainteresowany musi stracić inne, lepsze opcje żeby spojrzeć na ofertę Wisły.
Zapytany o transfery po meczu z Tychami trener powiedział wprost że to nie jego działka tylko właściciela i Kiko.
To jak próbujesz decyzje transferowe przypiąć Rude pokazuje jak wielkie masz ciśnienie żeby chłopa zgnoić.
Ból dupy po Sobolewskim jest tak wielki? Nie możesz poczekać kilku kolejek?
Nie rozumiem.
Co nie zmienia faktu że jesteś kłamcą naciągającym fakty tylko po to by generować dodatkowy hejt. Rozumiem wkurzenie po Tychach. Patologicznych zachowań Twoich albo Jaroo1 - nie.