Markus napisał(a):

|
Skoro nie podoba Ci się ten transfer (rozumiem argumentację, masz do niej prawo i do takiej opinii) fajnie byłoby jakbyś zaproponował jakąś alternatywę.
|
Gdybyś czytał co napisałem, zorientowałbyś się, że ja zaproponowałem już inne opcje (pot. alternatywy).
Na ten przykład nie kupujmy wcale kolejnego zawodnika, który na tę chwilę będzie tylko pozycją na liście płac i nie wiadomo czy kiedykolwiek wyjdzie poza tę funkcję. Grajmy tym wagonem co już mamy i spróbujmy wydobyć z nich ich potencjał, a zaoszczędzone pieniądze przeznaczmy albo na spłatę wierzycieli, albo na wzmocnienie sztabu fizjo-med, żeby co tydzień nam ktoś nie wypadał z kadry. Albo na spłatę wierzycieli. Albo na trenera napastników. Albo na marketing.
Albo na pier*yliard innych wydatków, które są ważniejsze od sprowadzenia gracza, który jest jedną wielką niewiadomą i na którego przygotowanie do gry trzeba przeznaczyć minimum miesiąc czasu, podczas gdy sezon kończy się za trzy miesiące. Na tę chwilę mamy w składzie, o ile transfermarkt nie kłamie, 33 zawodników.
Tak, wiem, że to jest herezja, ale naprawdę, można już nie robić żadnych transferów do klubu w tym okienku!