Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.02.2024, 20:10
I kogo nie musimy hurtowo wymieniać?
Basha, Junca, Żyro, Sapała - to sa wszystko zawodnicy co mieli pomagać albo grać główne skrzypce. Dzisiaj albo kontuzjowani albo całkiem bez formy
Eneko, Łasicki - dwa cieniasy, które się nie sprawdziły. Łasicki to nawet nie grał tragicznie ale pobył w Wisle za długo i juz jest tragiczny. Tą samą drogą idzie Jaroch.
Colley - przepłacony wiec najlepiej zeby w końcu juz się go pozbyć

Jakby ich wszystkich odjąć, to wychodzi, ze mamy powiedzmy 10 zawodników, którzy mogli by zostać - więkzosć słaba, może z nich kilku straci formę kompletnie (jak to w Wisle bywa) i z 8 ale tylko dlatego, ze są młodzi więc jest nadzieja, ze jakiś progres jeszcze zrobią.

Zostawianie tych co wymieniłem na początku skutkuje tym, że później i tak nie ma komu grać. Kadrę mamy przepełnioną, zawaloną szrotem, mamy piłkarzy, których strach jest wpuszczać na boisko. Z tych 18 co wymieniłem dalej też najlepiej żeby połowa nie musiała grać w ogóle.

Ty chcesz kolejnych cieniasó, po to aby zagracali ten skład.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując