Wyświetl pojedynczy post
Markus
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.02.2024, 19:16
MaLk napisał(a):Wyświetl post
Czekaj, jeszcze raz - swoją tezę o tym, że skonfliktował się z działaczami opierasz na tym, że strzelił prawie 50 bramek i zaliczył ponad 40 asyst?

Przyznaję, to forum nie przestaje mnie zaskakiwać...
Nie. Dorobek prawie 50 bramek i ponad 40 asyst w czołowym rumuńskim klubie, z którym zdobył pięć tytułów mistrzowskich pokazuje jedynie, że w piłkę potrafił grać na dobrym poziomie.

Czy ma już zamkniętą drogę do tego poziomu gry, lub poziomu znacznie lepszego na przykład od Sobczaka, na którym mógłby grać za znacznie mniejsze pieniądze niż zarabia ów Sobczak, nie wiem, od tego są trenerzy i testy medyczne, by to ocenić i sprawdzić, Na pewno nie są tu wyrocznią rumuńscy dziennikarze czy wypowiedzi działaczy sprzed kilkunastu tygodni lub miesięcy. To, że nie układała im się współpraca z zawodnikiem pokazuje rozwiązanie z nim kontraktu.

Jeśli mamy lepszego kandydata w zasięgu możliwości finansowych, proszę bardzo niech kontaktują lepszego. Jestem jak najbardziej za tym.
Ostatnio edytowane przez Markus : 25.02.2024 o godz. 20:20.
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...)
"Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze
"
Odpowiedz cytując