Wyświetl pojedynczy post
BCGorlice
Senior Member

Od: 06.2023

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.02.2024, 15:14
Nie mam czasu ostatnio za dużo pisać, ale sobie obserwuję forum w tym nierówną walkę kolegi Jaroo1 z nienachalną inteligencją jego rozmówców. Co do zasady jest to zabawne, ale czasem aż się prosi wypunktować te brednie jakie w tych dyskusjach padają.

Markus napisał(a):Wyświetl post
Ja go bronić nie mam zamiaru, popełnił wiele błędów, ale widać trzy rzeczy:
- uczy się na tych błędach, a przynajmniej próbuje. Ostatecznie zwolnił Sobolewskiego, koryguje swoje wcześniejsze decyzje.
- zależy mu na Wiśle. Gdyby było inaczej, już dawno by go tu nie było. Na razie nie widać, by wyciągnął z tego interesu więcej niż włożył, jest pasjonatem naszego klubu.
- ma konkretną wizję rozwoju klubu, którą próbuje realizować. Jest to wizja klubu nowoczesnego, korzystającego ze zdobyczy technologii, nawet jeśli znaczna część tej wizji jest tylko marketingowym gadaniem.
Tak więc po kolei:

- prezes Jarosław wprost potwierdził w wywiadzie, że gdyby Sobol wytrzymał nerwowo i nie podał się do dymisji to on by go nie odwołał. Nie była to sugestia czy aluzja tylko informacja wprost. Każdy kto zmianę trenera podaje za przykład uczenia się prezesa na błędach robi z siebie publicznie przygłupa

- jakby go tu nie było to by o nim świat zapomniał co przy takim a nie innym tempie rozwoju jego podstawowego biznesu oznaczałoby poważne kłopoty. Pewnie bycie gdzie indziej oznaczałoby też stratę pożyczonych milionów a ich jest dzięki fenomenalnemu zarządzaniu już bardzo dużo

- wizję ma to pewne. I pięknie ją komunikuje. Sztuczna inteligencja nas poprowadzi. Dlatego trenerem został ziomek z klubu rodzinnego Kiko, na bramkarza chcieliśmy akurat najgorętsze nazwisko na rynku, na młodzieżowca sprowadzamy chłopaka z klubu zza miedzy a napastnikiem ma zostać zapuszczony podopieczny agenta naszego innego napastnika. A to wszystko przez przypadek, że ta sztuczna inteligancja tak powiela te standardowe metody działań. Wiesz, że po tych kilku numerach pisząc o realizacji nowej wizji w Wiśle robisz z siebie publicznie półgłówka?
Odpowiedz cytując