Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.02.2024, 15:08
Cytat:
Jaroo, Ty jesteś zaślepioną nienawiścią osobą, co pokazujesz na każdym kroku i w każdym poście. Srasz na wszystko, co robi Królewski, obojętne co to.
Tak, tak. Nie masz argumentów, wiec wymyślasz.
Moja wina, ze Królewski wszystko robi źle?

On Sobolewskiego nie zwolnił, tylko Sobol sam uciekł. Wcześniej z Wuja była taka sama sytuacja. Po spadku z eklapy sami prosili go zeby został haha Zarówno odejście Wuja, spadek z eklapy, odejście Sobola i brak awansu, nie zostało w najmniejszym stopniu podsumowane, omówione, ani Jaro, ani obaj trenerzy nie wytłumaczyli się ze swojej porażki. Było wręcz odwrotnie, 42 sekundy konferencji i dziękuję. A za "miesiąc" mówienie, że ja sie na trenerce znam, ja tu zrobię potwora, a taktyka to mój konik.

Królewskiemu zalezy na rozgłosie. Jest to bogaty człowiek i on ma inne problemy w życiu niż my. Znalazł sobie zabawkę/projekt, gdzie pewnie sam sobie chce coś udowodnić, sprawdzić się jako właściciel. Do tego rozpoznawalnością Wisły robi marketing dla swojego biznesu podstawowego. Dzięki Wiśle też może świecić w internecie. Jest to człowiek, który nie m w sobie pokory w piłce siedzi od 5 lat, jego osiągnięcia to pasmo porażek, nie przeszkadza mu to w wymądrzaniu się i kłóceniu z najbardziej rozpoznawalnymi ludźmi w polskiej piłce jak Listkiewicz czy Boniek. On się tym jedynie ośmiesza i pokazuje jaki jest głupi. Nie przeszkadza mu to też, co pół roku piać w przerwie letniej i zimowej, że teraz to rozjebie bo jest hard reset, nowe otwarcie, jakościowa zmiana itd
Prawdopodobnie nie sprzedał Wisły dlatego żeby mógł dalej się na niej lansować.

Królewski nie ma żadnej wizji rozwoju klubu. Wisła to finansowy trup. Już nie robimy transferów, szukamy jakichś totalnych odpadów, bez klubów, takich, którzy nie grali od x miesięcy, z problemami bo albo kontuzje mieli albo imprezowy styl życia i najlepiej żeby grali za 2 tys euro. To jest zwijanie interesu.
Nie ma żadnej nowoczesnej przyszłości dla klubu. To, że poopowiada jak to algorytm znalazł trenera itp to sa bajki dla idiotów aby kupić sobie czas.

Jego podstawowym celem od 2019 roku było nie spaść, jego podstawowym celem od 2 lat jest awansować do ekstraklasy. Lizodupy takie jak ty podniecają się jego gadkami a cel jest tylko jeden, tego celu zrealizować kompletnie Królewski nie umie.

Jedyny ratunek dla Wisły i jej dobra to jest aby albo się Jaro ogarnął - co jest raczej niemożliwe, albo spakował manatki i wypierdalał. Szkoda tylko, że WSH zostawiło Wisłę w ruinie, a Królewski sprowadził ją jeszcze do większej ruiny, ligę niżej, z większymi długami, z gorszym potencjałem kadrowym (na Wislę po wsh można było jeszcze zarabiać z transferów). Prawdopodobnie czeka nas scenariusz startu od nowa od IV ligi, bo inaczej się pewnie z tego nie wyplączemy.

Mówisz, że to co ja pisze to są domysły i wymyślanie pod swoje tezy. Zastanów się co sam napisałes od tych myślników. Wymyślasz tylko po to aby tego szkodnika wybielać. Nie masz pojęcia żadnego czy jest tak jak to opisałeś.
Za to moja opis zdarzeń jest na 99% celny i to wszystko krok po kroku się sprawdza i układa w całość.
Jest to mitoman, oszust, człowiek kłamiący na każdym kroku i takich przykładów by można wymianić już pewnie w setkach:
- mam inwestora, super, do kwietnia klub sprzedam, stawiałbym na to pieniądze. W maju mówi, żeby nie gadac o inwestorze bo tylko głupi podsycają temat i piłkarzy rozkojarzają. Później mówi, że intuicja mu powiedziała, ze inwestor ble - na jego niekorzyść inwestor wziął Lechię i pokazuje, ze się da
- miało być transparentnie, że hoho. Gościu dużo gadal, mydlił oczy, a jak zauwazył, że ludzie się nie dają okłamywać (po części) to już nie ma mowy o transparentności. Już to jest niepotrzebne Wiśle.

PS. Uczy się na błędach więc zwolnił Sobola i postawił na trenera bez doświadczenia, bez sukcesów, który 3 razy przegrał baraże. Ja pierdziele, co za idiotyzm.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując