Karherop napisał(a):

Wszystko dlatego że do poprzedniej rundy byli dobrze przygotowani motorycznie. Wystarczyło wprowadzić korekty w ustawieniu i zadaniach poszczególnych zawodników.
Na razie mamy oficjalnie falstart i jesli przestrzelone z przygotowaniami tak jak mi się wydaje, to po następnych 2 meczach ligowych nie będzie już co zbierać. To znaczy będzie rozpaczliwe ratowanie miejsca barażowego.
A taktyka jaka nam serwuje Rude to może jest dobra, ale na drużyny z mniejszą presją wyniku i w innej lidze. I dla piłkarzy o większej inteligencji boiskowej, bo u nas to ja jakiej zalążki do takiej gry to widzę co najwyżej u Dudy, Carbo i Rodado.
|
tak, ja wiem że te baje o tym że taktycznie i personalnie pasujemy bardziej do ekstraklasy padają na podatny grunt, ale terminarz był znany z góry, teraz mamy najważniejsze mecze o awans, a to mi przypomina wymówki Skorży że wszystko miało kliknąć już po Levadii (tylko że najpierw z nią odpadliśmy), a potem przyjeżdża dowolna drużyna która broni się w piątkę i gra z kontry i to jest problem nie do przeskoczenia dla chłopa co książki pisał i doktoryzował się z teorii futbolu