Wyświetl pojedynczy post
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.02.2024, 22:34
Markus napisał(a):Wyświetl post
Opinii Rude o nim. Tylko i aż, bo tylko ona ma tu znaczenie. Jak będzie negatywna, nie ma tematu. Ale jak powie: okej, dam mu szansę, bo zdołam go odbudować, wiem jak to zrobić i może mi być potrzebny, to jestem wtedy za podpisaniem go na jak słyszymy bardzo korzystnych dla Wisły warunkach.

O ile jeszcze po drodze zaliczy testy medyczne.
Przecież to nie zależy od Rude ale od podejścia samego zawodnika, Rude z nim pogada 15 min, obaj sobie coś naobiecuja, ale finalnie Rude w Wiśle nie jest po to by ratować karierę jakiegoś Algierczyka, ale zrobić z Wisłą awans do esa.

Ok będzie grał u nas za czapkę gruszek, pomieszka w fajnym mieście, pozna nowych kolegów, pewnie jeszcze mu się wydaje że 2 poziom w Polsce jest polamatorski, a marka taka jak Wisła to samograj i będzie miał co mecz 5 setek na strzelenie gola. Zgarnie fajna kasę za awans, i wypromuje się do kolejnego klubu, bo w Rumunii jest już skreślony, zważywszy na ciągnąca się za nim opinie

Niemniej jak trafi do Wisły to będę mu życzył powodzenia, choć nie obiecuję sobie po no nim absolutnie nic. Przynajmniej mi nie grozi rozczarowanie jak Markusowi.
Ostatnio edytowane przez Karherop : 22.02.2024 o godz. 22:36.
Odpowiedz cytując