|
Nieżyczliwi Algierczykowi są działacze jego trzech ostatnich klubów:
- CFR Cluj - we wrześniu 2022
Znamy Omraniego bardzo dobrze, był u nas tyle lat. Jest wyjątkowy, może okazać się bardzo przydatny, ale tylko w przy specyficznej koniunkturze. Dan Petrescu to jedyny trener, z którym grał na wysokim poziomie. On zawsze wiedział, jak go ustawić. Wiedzieliśmy, że przejdzie do FCSB, pozwoliliśmy mu odejść. Wiedziałem, że tam mu się nie uda. To wyjątkowy chłopak, ale trzeba wiedzieć, jak z nim postępować. Jest kapryśny. Na pewne rzeczy też trzeba zamknąć oczy, trzeba wiedzieć, jak z nim postępować. Zdecydowaliśmy się pójść inną drogą i wybraliśmy dobrze. Ci, którzy przyszli, dali nam o wiele więcej.
-FCSB - we wrześniu 2023 Billel Omrani dołączył do FCSB późno w zeszłym sezonie i musiał ciężko pracować na treningach, aby wrócić do optymalnej formy fizycznej. Zagrał w 21 meczach i strzelił tylko dwa gole. Tym samym z Francuzem rozwiązano kontrakt z FCSB na miesiąc przed jego wygaśnięciem. Prawie cztery miesiące po rozstaniu Gigi Becali naśmiewał się z piłkarza z powodu jego życia pozasportowego. "Jest kilku zawodników, którzy naprawdę mi się podobali i kiedy dostałem szansę, skorzystałem z nich. Tak było też w przypadku Omraniego. Tak, sprawdziłem go i wyrzuciłem. Teraz jest gdzieś w Bukareszcie. Ma swoją "drużynę" w Bukareszcie w trochę innych "klubach". Tak to wygląda, nic na to nie poradzimy powiedział Gigi Becali (właściciel FCSB) portalowi Fanatik.
- Petrol - dyrektor klubu - w styczniu 2024 "obiecywał, że będzie pracował nad powrotem do formy fizycznej. Skończyło się na obietnicach.
Dziwisz się, że są mu nieprzychylni?
Skoro przestał dbać o siebie i zanotował zjazd sportowy?
Ostatnio edytowane przez FraMat : 22.02.2024 o godz. 19:53.
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać
...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....
|