Markus napisał(a):

No i? Mam zakładać, że Rude sobie nie poradzi, bo Algierczyk ma trudny charakter? A skąd to wiesz, że Hiszpan i z takimi ludźmi nie umie pracować i wydobywać z nich 100%? Trzeba traktować Rude jako gorszego trenera od Petrescu? Wiesz lepiej od niego samego z jakimi zawodnikami sobie radzi, a z jakimi nie, jakich się boi i tak dalej?
Ja decyzję w tej sprawie pozostawiam jemu, nie Tobie. Do niego należy ocena sytuacji. I tak powinno być.
|
Słońce moje markusowe - ja też zostawiam decyzję sztabowi.
Gdybym miał coś do powiedzenia w klubie, tam bym składał raporty zamiast dzielić się tym, co znalazłem, tutaj na forum.
Przedstawiam tylko problemy, jakie mogą, choć nie muszą, wynikać z ewentualnego zatrudnienia tego Algierczyka.
Skoro nieco ponad miesiąc temu Petrol pozbył się go rozwiązując 2-letnią umowę, która trwała niecałe pół roku i nie zatrudnił w jego miejsce jakiegoś super kozaka, tylko dwóch młodych piłkarzy, to chyba nie twierdzimy, że w Petrolu pracują ignoranci, którzy wypuścili z rąk taką perełkę?
Oczywiście, byłbym szczęśliwy gdyby po zatrudnieniu Omraniego okazało się, że jest na tyle dobry, że sadza na ławkę Rodado.
No choćby Sobczaka...
Jesli nie, to po co nam on?