Wyświetl pojedynczy post
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.02.2024, 11:18
Markus napisał(a):Wyświetl post
Czy dzisiaj dalej jest pączusiem nie wiesz.
Oczywiście, że jest.
Na początku listopada 2023 roku wzbudzał śmiech u komentatorów, kiedy pojawił się w meczu z Sepsi.
W transmisji telewizyjnej jeden z komentatorów powiedział, że nie widział jeszcze piłkarza z taką nadwagą.
Sądzisz, że w krótkim czasie, kiedy na poczatku roku żegnano go w Petrolu bez żaku, właśnie ze względu na nadwagę i problemy z fizycznością, już jest OK?
https://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/bil...ea-717312.html
Skąd ta nadwaga?
Jak wcześniej pisałem - niesportowy tryb życia.
Kiedy "grał" w FCSB, Omrani więcej czasu poświęcał na zabawy, życie towarzyskie, włóczenie się po knajpach i próby zaistnienia w show-biznesie.
Zaprzyjaźnił się m.in z Alexem Velea, prywatnie mężem jednej z najpiękniejszych i najlepszych rumuńskich piosenkarek Antonii.
https://as.ro/galerie?uri=dat-afara-...67&foto=326491
Próbował śpiewać w jego muzycznym studio z wieloma rumuńskimi artystami.
Pewnie tam zbijał wagę ;-)
Oprócz tych prawie 50 bramek miał prawie 40 asyst. Dlaczego nagle je pomijasz? One nic nie znaczą?

U Petrescu jakoś potrafił grać i strzelać oraz asystować. Wtedy też niby był leniem? Nie pokazywał, że potrafi ciężko pracować?
Problem w tym, że się zapuścił, a nawet ciężko pracując strzelał bramkę średnio co 300 minut, co jak na napastnika nie jest rewelacją (delikatnie mówiąc).
Obiecywał po podpisaniu kontraktu z Petrolem, że zejdzie z wagi i będzie ciężko pracował, żeby odzyskać formę fizyczną.
Nie zrobił tego.
Jaka pewność, że cokolwiek zrobi u nas?
Dlaczego nie chcesz pozostawić decyzji odnośnie jego przydatności naszym trenerom? Uważasz, że nie będą widzieć czy ma nadwagę i odpowiednie podejście do pracy oraz odbudowania się?

Czego się boisz? Że nie zostanie sprawdzony i przebadany? Akurat co do tego - zwłaszcza po opiniach w mediach społecznościowych, które klub śledzi - jestem spokojny. Nie podpiszą kota w worku. A jeśli go po sprawdzeniu i przebadaniu podpiszą, to na korzystnych dla nas warunkach finansowych, tak by niczego nie ryzykować.
Z tym się zgadzam, niech trenerzy decydują.
Nie mam takiej mocy sprawczej, żeby wpływać na ich decyzję.
Pokazuję tylko na forum, jakie są ewentualnie argumenty przeciwko.
Wszystkie argumenty "za" dotyczą tylko jego przeszłości przed zapuszczeniem się i przed gwiazdorzeniem..
Ostatnio edytowane przez FraMat : 22.02.2024 o godz. 11:20.
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując