Mówienie o Marsylii w przypadku tego gościa to jest śmiech. Ma 30 lat, w Marsylii to on zagrał epizodycznie - można uznać, ze te 10 lat temu miał talent, ktoś coś w nim widział, ba zagrał nawet mecz w 2011 roku w jakimś meczu w Marsylii - zapewne wszedł z ławki na kilka minut - nie wiem bo stronka z jego poszczegołnymi występami na flashscore.pl rozwinęła mi się do roku 2014. A więc, w tymże roku nawet w 2 lidze francuskiej już niewiele grał, głównie był poza składem meczowym. Jak wrócił z wypożyczenia do Marsylii to zagrał w 4 meczach, zdobył jedną bramkę, chwilę posiedział na ławce, a tak to był poza składem meczowym. W tych 4 meczach grał minut 4, 32, 26, 5.
Markus standardowo, podnieca się gównem, bo to "z Neapolu", jakby było na polskim polu to by powiedział, ze śmierdzi. Mówienie o tym panu, że ma zdobyty Puchar Ligi we Francji, ja .......e... żenada.
Przecież to jest typowy chłop, kupiony jako nastolatek do Marsylii, może głupi to transfer, może jakoś rokował jako junior. Po czym jak się okazało, że się nie sprawdził to został odpalony o 2 poziomy niżej do Rumunii.
I jedynie ta Rumunia może być punktem odniesienia i wyznacznikiem jakimś, a nie .......olo o wielkim Olimpique i meczach we Francji.
Jeśli gość jest bez formy, zapasiony itp To po co nam ktoś taki na te już aby 14 meczów? Czy to już jest transfer pod ewentualny awans? Wyrzucanie kasy w błoto i znowu kompletowanie gównokadry - później będzie odchudzanie gównokadry.
To już lepiej ściągnać sprawdzonego kopacza z Polski, kogoś lepszego od Sobczaka, który zagwarantuje te 4-5 goli w rundzie i będziena pewno do grania od zaraz.
Ciekawe co wyjdzie z tym bramkarzem z Białorusi bo po samych statystykach bym go ocenił na takiego Ratona +. Widziałem, że tu niepochlebnie się o nim pisze. Takze jestem ciekaw. Jak spojrzalem ile gral i gdzie, to jednak dałbym go wyżej niż Ratona.
Ale jakoś niepokoją te transfery. Nie wiem co tu chodzi, był czas na szukanie, ściąganie piłkarzy i zgrywanie ich, to jest nagle jakieś łatanie kadry jak już liga ruszyła. Już sam sens tego, tym bardziej, że to są piłkarze z rezerw można powiedzieć, bez gry bramkarz, zapasiony napastnik itp czyli kiedy oni nam maja pomóc? Za 5, 10 czy może 15 kolejek? (oj, zostało aby 14 kolejek

).
Wygląda na to, że ani kasy nie ma, ani nikt wczesniej się nie skanpnął, że jakieś transfery należy zrobić, ani nie pomyślał, że jak bierzemy wraki piłkarskie (nawet takiego Bregu - który przyszedł prawie miesiac temu, a i tak mówią, ze nie jest gotowy na wyjscie w pierwszej 11) to dobrze by było ich mieć jak najszybciej, zeby sie odbudowali i byli gotowi na gre od 1 kolejki tego roku.
EDIT
Czyli gościu grał ostatni mecz w FCSB na koniec maja, w kwietniu zagrał w 3 meczach też - także wtedy raczej 90 czy 10 kg nie ważył. A jak go wzięli do Petrolul, to już ważył we wrzesniu 108 kg. 3-4 miesiące na roztycie się

Musiał grubo leciec, ciekawe ile w maju miał na wadze. Tak czy siak, widać,że profesjonalista xd Takich nam trzeba