Wyświetl pojedynczy post
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.02.2024, 15:29
Markus napisał(a):Wyświetl post
PS. Już rozumiem Wolfy, dlaczego cenisz uwagi Pepe tak samo jak uwagi i przemyślenia Karcheropa
Jak już tak namiętnie o mnie wspominasz to się chociaż naucz mój nick pisać.

Skoro już tak wybiórczo podchodzisz do statystyk (co nie jest żadną nowością), pominales chociażby fakt że Carbo nie miał tyle odbiorów co ci się "wydawało" - to co cię obchodzi czy Carbo zaliczono gola czy nie? Marginalna sprawa, patrząc jakie zadania ma na boisku ten zawodnik i jak ostatecznie var zapisał bramkę Rodado (i tak nie mieli kamer by to lepiej ocenić niż Wisła swoją animacja).

Po jego błędach i tak powinniśmy przegrać. Mam nadzieję że mu się nie włączy na stałe casus Ratona, bo każda dobra postawę można zaprzepaścić katastrofalnymi błędami.

Nic to w ogóle nie zmienia w fakcie że to obecnie nasz najlepszy środkowy pomocnik, choć będący pod formą (albo dopiero w nią wchodzący po okresie przygotowawczym).

PS. Nie widzę nic dziwnego w tym że jednego zawodnika oceniamy bardziej surowo, a innego mniej. Inne są wymagania/oczekiwania od zawodnika 18 letniego zarabiającego 5k euro miesięcznie i zaliczającego swoje 10 spotkanie w seniorskiej piłce , od 30latka z pensja 20k euro i ponad 12 lat grania w seniorach. Ameryki tutaj nie odkryje (choć moze niektórych to jednak zaskakuje, jak widać na załączonym obrazku).
Ostatnio edytowane przez Karherop : 21.02.2024 o godz. 15:35.
Odpowiedz cytując