Wyświetl pojedynczy post
s1mone
Senior Member

Od: 03.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.02.2024, 22:31
Dość ciekawe CV na pierwszy rzut oka, z tymże bilans występów mocno w kratkę.

Generalnie albo ławkował, albo grał średnio przez 1 rundę na sezon.

Samo CV wygląda dużo lepiej niż Ratona, lepsze kluby, nawet 1 mecz w swojej reprezentacji, z tymże martwi to, że nigdzie na niego mocniej nie postawiono mimo 28 lat na karku (ale i tak rozegrał 20% meczy niż 3 lata starszy Raton), lepszy piłkarsko wiek.

Mam mocno ambiwalentne odczucia, bo nie jest to jakiś otrzaskany ligowiec, tylko kolejny niespełniony talent, który nadal czeka aby gdzieś zostać jedynką. Z drugiej strony 3 krotnie zapłacono za niego w okolicach 0,5 mln Euro, reprezentował barwy uznanych europejskich marek, które niejednokrotnie grały w europejskich pucharach. Ja się nadal zastanawiam czy nie ma bramkarza np w 2 lidze, który jest wyróżniającym się bramkarzem swojej ligi. Albo np w jakieś bardziej egzotycznej lidze typu bułgarska czy serbska. Ktoś kto od paru sezonów gra wszystko od dechy do dechy i jest ceniony przez kibiców swojego klubu. No ale jak się nie ma co się lubi

Jeśli przyjdzie dostanie ode mnie kredyt zaufania. Gorszy od Ratona raczej nie będzie...
Choćby z powodu przytaczanego przeze mnie wcześniej rachunku prawdopodobieństwa : możliwość spotkania się dwóch tak wybitnych parodystów jak Raton w jednym klubie jest nierealna
Ostatnio edytowane przez s1mone : 19.02.2024 o godz. 22:38.
Odpowiedz cytując