Wyświetl pojedynczy post
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.02.2024, 21:24
Markus napisał(a):Wyświetl post
Szczególnie to asymetryczne ustawienie ze zmianą strony w trakcie meczu i brak długiego rozgrywania piłki między stoperami to coś, co było również wcześniej, prawda Fra Macie?
Pewnie je widziałeś.
Wierzę ci na słowo, bo ja tego nie dostrzegłem.
Inaczej: nie dostrzegłem, żeby pojawiło się coś nowego w rozegraniu.
Nie widziałem żadnej asymetrii, która na cokolwiek wpływała. Pomóż mi ją dostrzec.

Co do pressingu zobacz sobie jak próbujemy go zakładać dziś, a jak próbowaliśmy za Sobolewskiego. Zobacz sobie jak dziś wygląda doskok, skracanie pola gry i jej organizacja w środku pola.

Są elementy, w których drużyna dziś wygląda lepiej niż wyglądała kilka miesięcy temu. Z upływem czasu powinny uwidaczniać się kolejne.
To tylko okrągłe słówka.
Czy ktoś to potwierdza?
I wskaż trenera Wisły, który z tak jakościową kadrą jaką mamy obecnie od razu po przyjściu zanotował całkowitą zmianę i progres w grze drużyny. Mi przychodzi do głowy tylko jeden: Hyballa. Chociaż też niezupełnie, bo Hyballa obejmował Wisłę już pod koniec rundy jesiennej, a ten progres nastąpił dopiero wiosną po kilku miesiącach wspólnej pracy. Rude pracuje w Krakowie dopiero niespełna dwa miesiące.

Pozostałym trenerom się to nie udało, a niektórzy mieli lepszych zawodników niż mamy obecnie.
No, nie wiem.
Pamiętam zmianę stylu po przyjściu Kasperczaka, po przyjściu Petrescu, a po przyjściu Maaskanta była ona wręc spektakularna. Pamiętam jak sam stwierdzałeś wtedy, że widać zmianę (mówię o Maaskancie)
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując