Wyświetl pojedynczy post
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.02.2024, 22:41
wolfy napisał(a):Wyświetl post
@Karherop - możesz sobie dać siana. Carbo zawalił pierwszą bramkę (pytanie czy nie był tam skrobnięty), przy karnym to już była desperacka próba ratowania tego co inni zawalili. Takie interwencje to zawsze 50/50.
Poza tym zebrał masę piłek i mnóstwo zagrań do przodu, w odróżnieniu od takiego Dudy - celnych. Nie był to jego genialny mecz, ale większy sabotaż z tyłu robili obrońcy, co chwilę zagubieni i źle ustawieni.
Gwoli ścisłości pisałem to w momencie gdy weryfikowano var przed karnym, choć to niewiele zmienia.

Przez Carbo powinniśmy dzisiaj wracać z Rzeszowa nie z 3 punktami, ale z zerowym stanem konta. To jest fakt.

Nie powiedziałem że dzisiaj zagrał fatalny mecz, niemniej jeśli jego kilka fatalnych interwencji powinno dać nam dzisiaj porażkę to nie można tego ująć inaczej jak to że zagrał w kilku momentach kryminał.
A robienie z niego (czy z kogokolwiek w naszym składzie), najlepszych piłkarzy ligi robi więcej krzywdy niż korzyści. Mam dość zmanierowanych gwiazd, które uważają że sama "jakością piłkarska/techniczna" wciągają lige nosem. Dzisiaj złożona w połowie z młodzieżowców Stal pokazała Rude że w tej lidze będzie trudniej niż my się wydaje i wcale Wisła nie ma tak zaje***tych piłkarzy jak się wszystkim wydaje. Rude wmawiając piłkarzom (a było to widać na vlogach) że są tak niesamowici jeszcze będzie cofał swoje słowa, prosząc Kiko i Jarka o transfery last minute po porażce z Tychami czy Odra.

A to była przecież "tylko" Stal Rzeszów. A w lidze jest co najmniej 8 ekip które przewyższają ją jakością gry.

Żeby skończyć się pastwić to dodam tylko że niestety poniekąd się tego spodziewałem (typowalem przed meczem remis 1-1), tyle że
oczekiwałem jednak lepszej gry (szczególnie indywidualnej paru zawodników). Zaskoczenia generalnie nie ma. Z tym trenerem, tego co chce zmienić/wprowadzić to.po prostu wymaga czasu.

Pytanie czy ten czas my w ogóle mamy? Tu bym polemizował.
Ostatnio edytowane przez Karherop : 18.02.2024 o godz. 22:43.
Odpowiedz cytując