s1mone napisał(a):

Markus:
Boże człowieku, a gdzie ja pisałem że Carbo nie ma techniki?
Z tobą rozmowa jest jak z głupim.
Xx : Uważam, że xx jest niski.
Markus : pokaz mi szybszych od niego!!!
Xx : i smierdzi mu z papy!
Markus : spójrz na to przyspieszenie!
xD
Powiedz mi szczerze, w którym miejscu nie zgadzasz się z moją oceną Ratona w tym meczu? Gdzieś coś sie z prawdą minąłem
|
Powtórzę, może dotrze: skoro twierdzisz, że oceniam zawodników nie na podstawie tego, co widzę, wskaż lepszego zawodnika niż Carbo w pierwszej lidze na pozycji defensywnego pomocnika, bo ja uważam go za najlepszego na podstawie tego co widzę, a nie dlatego, że go lubię czy nie lubię. W Twojej bajce to brzmi "na podstawie sympatii lub antypatii".

Jeden nieudany mecz tego nie zmienia, inni defensywni pomocnicy tej ligi takich wpadek jak przy golu na 1:0 mają na koncie jeszcze więcej.
Oczywiście możesz próbować uciekać od tego w takie głupie gadki jak ta cytowana powyżej i kolejny raz prób imputowania mi tego czego nigdy nie mówiłem, ale dokładnie to napisałeś. Broń więc swojego zdania i pokaż tego lepszego defensywnego pomocnika od Carbo w pierwszej lidze. Albo potwierdź, że oceniam zawodnika na podstawie tego, co widzę i co zwykle prezentuje. Trzeciej opcji nie masz.
A co do Twojej oceny Ratona (i przy okazji ocen Brody, których popełniłeś kilkanaście na przestrzeni ostatnich tygodni) napisałeś w nich wcześniej tyle głupot, że jeden post, w którym silisz się na jakieś pozory wyważonej opinii niczego nie wymazuje.
Głupoty pisałeś, piszesz i znając Ciebie będziesz pisał dalej, atakując tych, którzy je wyśmiewają. Masz obsesję na punkcie Ratona, której już niczym nie zdołasz zamaskować. Tyle ile udanych interwencji miał Raton w tym meczu na przedpolu, włącznie z wyjściem poza pole karne, Broda nie miał w całej swojej karierze w tym elemencie.