Wyświetl pojedynczy post
s1mone
Senior Member

Od: 03.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.02.2024, 15:16
Ten mecz miał wszystko, może poza naszą dobrą grą. Dramaturgia, gole, przestrzelony karny i happy end...

Carbo dziś był nieCarbem. Zawalony gol, sprokurowany karny i skasowanie Dudy, któremu przybił wkretem pieczątkę na czole... Myślę, że ta zmiana była pokłosiem tej interwencji, chociaż nie mam pewności. Bardzo często urazy głowy dają o sobie znać dopiero po chwili.

Z oceną Ratona mam problem. W sumie zagrał niezły mecz, miał parę udanych interwencji, w tym sam na sam z Warczakiem. Tylko, że znowu przy jednej wrzutce odezwał się instynkt elektryka, na szczęście bez konsekwencji. Karny dla Stali też po jego złym wybiciu (tam jeszcze wielu Wiślaków mogło zatrzymać tą akcję, więc trudno go obwiniać o karnego, co nie zmienia faktu, że mógł zazegnać niebezpieczeństwo, zamiast tego wrzucił podpaloną zapałkę do stajni). Przy golu raczej bez szans, ale czemu ustawił ciężar na przeciwnodze przy strzale? Gdyby ten strzał był gorszy to też by go nie obronił, zachował się jalby miał bronić karnego i iść w ciemno... Przy karnym nie wyczuł strzelca, ale przeciwnik spartolił, dać mu plus za zdeprymowanie strzelca? Sam nie wiem. W sumie to był jeden z jego najlepszych meczy w Wiśle.... Co za dobrze o nim nie świadczy.

Indywidualnie nikogo nie pochwalę, bo zagraliśmy słaby mecz.

Jeśli mam kogoś na siłę wyróżnić to o dziwo młodych Polaków. Podobał mi się Szot, Krzyżan i Duda. No i fajną zmianę dali Eneko i Bregu.

Pierwsze śliwki robaczywki. Ważne, że za 3 punkty. Jakiegoś unikalnego stylu trenera tu nie widziałem, ale dajmy mu trochę czasu. Szczęście w piłce też jest ważne, a trener miał go dziś całkiem sporo.
Ostatnio edytowane przez s1mone : 18.02.2024 o godz. 15:40.
Odpowiedz cytując