s1mone napisał(a):

pepe72 : polecam wywiad z Gikiewiczem na weszlo https://weszlo.com/2024/02/06/rafal-...ywiad-kariera/
Nie uważam, żeby to była kwestia jego podejścia czy zestarzenia się. Były limity obcokrajowców, był świeżo po operacji po przyjściu do zespołu. To jest raczej typ, którego podejrzewam o bycie zbyt profesjonalnym, który od razu podnosił larum jak ktoś coś odwalał i potrafił iść z tym do prasy (co było nieakceptowalne dla wielu). Ot taki kabel, który kabluje jak ktoś odpierdziela manianę. Ale to moja teoria- tak go czuję - m.in. po tym co mówi właśnie. Nie trzeba się z nią zgadzać - bo sam nie mam pewności czy jest prawdziwa - możliwe, że mówi jedno a robi drugie
|
Dzięki, przeczytam.
Bramkarz może grać dłużej chociaż peselu nie przeskoczy
Watts napisał(a):

Karcz ma informacje z klubu, co ma przekazać do wiadomości publicznej niekoniecznie musi pokrywać się z prawdą
jakiś łebek miał mieć sprawę w sądzie za skrót myślowy że bierze za to materialnie pieniądze, a każdy wie że relacje mediów z klubem polegają raczej na barterze (no i symbiozie)
...
|
Po...ł ci się zawód dziennikarza z rzecznikiem prasowym. Jakby Karcz drukował plotki to byłby niewiarygodny jako dziennikarz. A poszukaj sobie szczegółów procesu, bo jakiś idiota kilka razy go oskarżał o branie kasy od klubu i mimo początkowej próby polubownego zakończenia sporu idiota się upierał przy swoim i to bez dowodów.
d napisał(a):

|
Gostomski - nasuwa się pytanie po jaką cholerę miałby tutaj w ogóle przychodzić, zakorzeniony w Łęcznej, z tego co wiem Wielkopolanin i sympatyk Lecha. Po co mu na stare lata przeprowadzka na inny koniec kraju i to jeszcze na pół roku? Nie żeby to był zły bramkarz, ale to się średnio klei.
|
Wg Karcza rozmawiali z nim po sparingu (tak, puścił tego gola).
Gostomski to obecnie najlepszy bramkarz 1 ligi więc pewnie przychodził by do nas z powodu kasy.
d napisał(a):

|
Bieszczad - jeśli się nie mylę to nie łapie się już na status młodzieżowca. Jeśli zostanie sprowadzony to raczej dla pozorowania jakiejkolwiek rywalizacji o miejsce w składzie.
|
21 lat to się jeszcze łapie. Jest zawodnikiem Zagłębia Lubin, na wypożyczeniu w rezerwach Rakowa. Na pierwszy rzut oka jest lepszy od Ratona.
Wg Karcza Wisła wysłała ofertę do Zagłębia.