Wyświetl pojedynczy post
Watts
Senior Member

Od: 04.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.02.2024, 13:49
leszekpw napisał(a):Wyświetl post
Ja pier...to forum juz przechodzi ludzkie pojecie. A to za stary a to atmosferę zepsuje. Tu nawet jakby kontaktowali Messiego czy Ronaldo, zdarzylyby się głosy, że za stary. OMG
ja sobie cały czas dywaguję, prawie co okienko GK robi to samo - zajawia jakąś "imperialną" opcję która dla Wisły byłaby też marketingowo głośna, ale pod każdym innym względem niekoniecznie realna, czasem wrzuca kandydaturę z kategorii piłkarskie jaja, a potem przychodzi ktoś pomiędzy i kibice to odbierają tak, że może być i w jakimś ogólnym bilansie wszechrzeczy są zadowoleni
to że wg mnie Gikiewicz nie przyjdzie nie znaczy, że nie można sobie podyskutować o jego wadach i zaletach
charakteru Gostomskiego nie znam, a algorytm niekoniecznie przewidzi, że ktoś jedną plotką albo postawieniem się niewłaściwej osobie w niewłaściwym momencie w klubie może zacząć efekt domina o którym dowiemy się za pół roku, rok w jakimś losowym wywiadzie gdy już dawno będzie po ptakach - tutaj już może się przydać opinia kompletnie analogowa, jak by to Jarek powiedział, z PRLu
Odpowiedz cytując