Wyświetl pojedynczy post
Markus
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.02.2024, 14:36
Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
Dobrze panie Markus, mam nadzieję, ze w takim razie w przyszłości nie będziesz farmazonił i z klawiatury nie zrobisz znowu dupy.

PS Udzielanie się pod nic nieznaczącym nickiem, na nic nieznaczącym forum, w nic nieznaczących tematach na nic nieznaczące tematy, też raczej jest stratą czasu. Także dziwi mnie, że na to Ci czasu nie szkoda. Chociażby na to odmienianie Hiszpan, trener i lepszy przez wszystkie przypadki

PS 2 Niezłej sraczki dostałeś. Jak pasowało pod tezę, że ja to jakiś obrońca polskiego bagna, PMS i wszystkiego co z Polską związane to mówiłeś o Rude i Hyballi, ze ich nie trawię. Jak się okazało, ze z tym Hyballą było zupełnie inaczej to juz tak trochę ta teza siadła więc lepiej napisać, ze szkoda czasu bronić swojego zdania

Żenada, tak to jest powtarzać coś po debilu drozdzie.
Drozd z pewnością niczego sobie nie wymyślił, był jakiś powód, dla którego tak Ciebie zapamiętał i to, co wówczas opowiadałeś. A Ty wklejając część swojej twórczości z dawnych lat z pewnością nie przekleiłeś wszystkiego, nawet nie próbuj wmawiać, że to zrobiłeś, inni dziwnym trafem pamiętają Twoje wypowiedzi z postów, które tutaj sprytnie pominąłeś.

Ja mam znacznie lepsze rzeczy do roboty niż wykłócać się z Tobą na temat Królewskiego czy Rude lub tego co pisałeś kilka lat temu. Sraczka, którą dostałeś na wieść o podpisaniu Rude zamiast jakiegoś polskiego szkoleniowca typu Moskala zamyka temat Twoich obecnych poglądów na tą sprawę. Moje są jasne: wyżej cenię hiszpańskich zawodników z niższych lig niż większość dostępnych obecnie dla Wisły polskich pierwszoligowców. Nie dlatego, że są Hiszpanami, lecz dlatego, że uważam, iż są generalnie lepiej wyszkoleni, a i mentalnie oraz zaangażowaniem przewyższają tych polskich zawodników, nawet wychowanków, co najlepiej pokazał Baena w meczu z Katowicami. Dziś najlepszymi piłkarzami Wisły i jej liderami są Carbo, Goku, Villar i Rodado, a nie Sapała, Żyro, Szot, Jaroch czy nawet Uryga. Mam znów wyjaśniać czemu tak uważam i czemu widzę, że Hiszpanie potrafią więcej nie tylko technicznie?

W każdym z możliwych tematów atakujesz Królewskiego za złe zarządzanie, bez względu na to co zrobi - i nawet wtedy, jeśli coś mu się udaje lub podejmuje dobre decyzje, tak jak promocja Wisły w Hiszpanii pod pozorem stawiania na sztuczną inteligencję. Akurat ta sprawa nie jest niczym złym z punktu widzenia interesu Wisły, ale dla Ciebie nie ma to znaczenia, dla Ciebie liczy się tylko dowalenie Królewskiemu i wszystkiemu, co zrobił lub robi. Dla mnie to nie jest poziom dyskusji, rozmawiaj sobie w ten sposób z innymi fanatykami nienawidzącymi Królewskiego typu Koalika. Skończyłem.
Odpowiedz cytując