Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.02.2024, 18:40
My już pogarszamy skład. Może jak na pierwszą ligę to to co mamy w zupełności wystarczy + ekipa sie zgrywa itd. ale nikt nie powie, że w tamtym sezonie był gorszy skład.
Także już powoli się zaczynaliśmy zwijać bo nie było awansu a teraz gdyby był drugi rok z rzędu brak awansu, to ja nie wiem co tutaj by się działo... Pewnie połowa składu - wszyscy najlepsi do wywalenia bo za drodzy by byli, a przychodzili by Hiszpanie z ichniejszej 6 ligi.
Nie wiem ile na farmazonie można jechac ale domyślam się, że obecnie Wisła kusi zarobkami (mimo wszystko dla wielu lepszymi niż w Hiszpanii na II czy IV szczeblu rozgrywek)) i atrakcyjnością co do potencjału, awans, rozwój sportowy = transfer. Jełsi staniemy się kopciuszkiem to czy tu przyjdzie ktoś w miarę konkretny? Wątpię.

A co do wartości medialnej itp itd. Cuda wianki, ..... muje dzikie węże. Oczywiście, marketing ważna sprawa, tylko jakoś 5 lat budowania marki, reklamowania się, a inwestora nie widać, sponsorzy też tu drzwiami i oknami nie walą.
Jak ktoś lubi takie puste statystyki, tworzone po to żeby zamydlić obraz, to oczywiście można się tym jarać. Awansować też mieliśmy, pewnie już w grudniu nawet, algorytmy potwierdzały, Sobol trener top, wszystko miało być cacy. Jednak lepiej popatrzeć na punkty, styl gry i finanse, tam jest prawda, a nie w statystykach i algorytmach z dupy.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując