Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.02.2024, 15:22
Dobrze panie Markus, mam nadzieję, ze w takim razie w przyszłości nie będziesz farmazonił i z klawiatury nie zrobisz znowu dupy.

PS Udzielanie się pod nic nieznaczącym nickiem, na nic nieznaczącym forum, w nic nieznaczących tematach na nic nieznaczące tematy, też raczej jest stratą czasu. Także dziwi mnie, że na to Ci czasu nie szkoda. Chociażby na to odmienianie Hiszpan, trener i lepszy przez wszystkie przypadki

PS 2 Niezłej sraczki dostałeś. Jak pasowało pod tezę, że ja to jakiś obrońca polskiego bagna, PMS i wszystkiego co z Polską związane to mówiłeś o Rude i Hyballi, ze ich nie trawię. Jak się okazało, ze z tym Hyballą było zupełnie inaczej to juz tak trochę ta teza siadła więc lepiej napisać, ze szkoda czasu bronić swojego zdania

Żenada, tak to jest powtarzać coś po debilu drozdzie.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując