Cytat:
|
Z każdej strony słychać, że Rude to strzał w dziesiątkę. Ciekawy jestem czy to łagodzi czy wzmaga sraczkę...
|
A ja kiedyś taka bajkę czytałem gdzie Sobolewski był chwalony z każdej strony, Jaro go chwalił, algorytm go chwalił, piłkarze, nawet dziennikarze go długo chwalili, no i on sam siebie też...
Tak jak napisał krysztal, biedny i zielony Jaro, no no, szczególnie do akcji Hyballowo - Nowakowych. Przecież Królewskiego to prędzej można posądzać o bycie słupem Kuby niż kimś kto chce ogarnąć ten burdel. Po jajach z rodziną Nowakiem itp. zamiast wykolegować z interesu Kubę, to wykolegowali Tomka. Bardzo mądre posunięcie

drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.