Wyświetl pojedynczy post
krysztal
Senior Member

Od: 05.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.02.2024, 01:16
Drozd napisał(a):Wyświetl post
Taka prawda, rozumiem, że dla niektórych jestem zakochany w królewiczu, ale nic z tych rzeczy. Zwyczajnie na dzisiaj jestem dobrej myśli i nie mam zamiaru biadolić na zapas. To co jest teraz jest w prostej linii konsekwencją decyzji podejmowanych pod wpływem ego Jakuba, od zwolnienia Hyballi po mianowanie dyrektorem sportowym skompromitowanego wynikiem 1/13 trenera Brzęczka. Wydana wtedy kasa i dramatyczna postawa w pierwszej po spadku rundzie zdeterminowała działania Królewskiego po przejęciu władzy. Manko 2023 roku z tego wszystkiego wynika. Bo mimo drogiej szerokiej kadry, nie miał kto grać i trzeba było płacić kolejnym.
A tam od razu zakochany,zwyczajnie dałeś sobie nawinąć makaron na uszy.Nie powiem,Królewski jest w tym mistrzem ale po tobie spodziewałem się więcej zdrowego rozsądku.Ja jeszcze mogę uwierzyć w "zieloność " Zaskrońca w 2018-2019 roku kiedy ważyły się losy Obidzińskiego,Stolarczyka czy Skowronka ale kolejne wydarzenia szczególnie dla kogoś kto miał wiedzę z pierwszej ręki nie mogą być usprawiedliwiane tym że ktoś się nie wpierdalał bo był zielony w temacie.Tak samo jeśli wierzysz w to,że obecnie Kuba nie ma nic do gadania pokazuje jak łatwowierny jesteś.Nie poznaję Cię.Można chyba śmiało przyjąć,że od 2021 roku Królewski z Błaszczykowskim wspólnie pociągali za sznurki odstawiając na boczny tor Jażdżyńskiego.To oni obaj odpowiadają za cały syf który jest wyżej opisany przez Piknika.
Rude niestety obrywa rykoszetem właśnie przez to jakim farmazonem jest Królewski.Fakt obrywa niesłusznie bo nie zagrał jeszcze nawet jednego oficjalnego meczu jako trener Wisły ale też właśnie z tego samego powodu nie róbcie z niego jakiegoś zbawiciela.
Odpowiedz cytując