Wyświetl pojedynczy post
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.02.2024, 21:01
s1mone napisał(a):Wyświetl post
Nadal nie przeczytałeś ze zrozumieniem. Oczywiście, że Raton ma u Rudego pewien handicup, ale daleki jestem od stwierdzenia, że Rude będzie forował Ratona nawet jeśli uzna, że jest słabszy. Za to uważam, że jeśli ma do wyboru porownywalny dla niego materiał to pewnie zdecyduje się na kogoś z kim może się łatwiej komunikować. Ale ty jesteś tak popaprany, że dla ciebie to jedno i to samo pewnie.
Dobra, to idąc Twoją "logiką": dlaczego Sobolewski nie stawiał na Brodę? Nie jest Polakiem? Nie zna polskiego? Broda przy Sobolewskim mamrotał niezrozumiale? Czemu nie miał "handikapu"
Sam Sobolewski odpowiedział dziennikarzom że "przecież nie jestem głupi i celowo nie stawiałbym na gorszego bramkarza"

No i przecież Raton to najgorszy bramkarz w historii Wisły. Chcesz powiedzeć że Broda to porównywalny materiał?

@Karherop - akurat Szota to zwykle broniłem (poza okresem kiedy grał bardzo źle). Ale broniłem go bo zwykle był przyzwoity z tyłu i konkretny w ataku. A Ci "najgorsi" Polacy byli tutaj mocno pompowani, w niektórych przypadkach przez Ciebie.
Jakoś na niemal wszystkich pozycjach to Hiszpanie są najlepsi. No tak się jakoś ułożyło.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 07.02.2024 o godz. 21:21.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując