Wyświetl pojedynczy post
s1mone
Senior Member

Od: 03.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.02.2024, 19:06
Drozd jak zwykle przydroździł. Jemu łopatologicznie coś wytłumaczyć to nawet szufli w ryju nie zrozumie.

Kochany Droździe, odesłałbym cię do mojego poprzedniego posta, ale ewidentnie go nie zrozumiałeś, więc napiszę jak do debila - mam tu na myśli nie inwektywę - tylko iloraz IQ w przedziale 55-69 :

HANDICUP oznacza DROBNĄ PRZEWAGĘ.

HANDICUP sam w sobie o niczym NIE decyduje.

HANDICUP może coś rozstrzygnąć tyllko wtedy, gdy w ocenie trenera jest dwóch równorzędnych piłkarzy.

Oczywiście, że łatwość komunikacji z trenerem jest zaletą Ratona. To nie jest żadna kontrowersja, tylko niepowtarzalny fakt. A skoro mamy do czynienia z zaletą, to ta zaleta daje drobny handicup. Bo jakby trenerem był np. Polak to by tego handicupa nie było!

Ja się wcale nie zdziwię jak Rude postawi na Ratona. Sam fakt, że Sobol na niego stawiał, świadczy o tym, że najprawdopodobniej Raton bardzo dobrze wygląda na treningach. Ewidentnie mamy do czynienia z typowo treningowym grajkiem. Zobaczymy ile zajmie Rudemu rozszyfrowanie, że prędzej Raton mu pozawala mecze niż Broda.

/edit :
O widzę, leszekpw kolejna odklejka.

O ile miałem nadzieje na pozostanie Jopa zanim poznałem kandydatury kandydatów na trenerów (myślałem, że głównym kandydatem będzie Moskal, którego tak jak Sobola - nie do końca cenię) to kandydatura Rude bardzo mi przypadła do gustu. Nie mam pojęcia czy to wypali, ale mnie facet kupił zarówno wiedzą jak i sposobem wypowiedzi. Mamy do czynienia z bardzo inteligentnym i wygadanym człowiekiem, pytanie tylko jak to wyjdzie w praktyce. Trzymam za niego mocno kciuki. Także kolejne pudło leszekpw. I to bardzo daleko od tarczy. Bólu d*py nie stwierdzono żadnego. Jedynie kolejne infantylne wrzucanie wszystkich do jednego wora w stylu Wolfiego. Ale cóż jak nie można na argumenty.... to wrzućmy wszystkich do wora, a wór do jeziora, tak prościej
Ostatnio edytowane przez s1mone : 06.02.2024 o godz. 19:19.
Odpowiedz cytując