Wyświetl pojedynczy post
s1mone
Senior Member

Od: 03.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.02.2024, 16:35
Skoro Broda jutro zaczyna treningi indywidualne to nie jest to jakiś poważny uraz.

Możliwe, że wróci na Łęczną.

Tutaj nic się jeszcze nie wyklarowało, chociaż wiadomo, że uraz Brody może spowodować, że Raton zacznie rundę w bramce. Na plus Ratona działa też to, że Rude powiedział, że daje wszystkim czystą kartę - a Raton mu jak na razie zawalił 'tylko' 1 gola. Bardzo możliwe, że da mu szansę - tym bardziej, że jest jego rodakiem, a Broda na próbę generalną z Łęczną może być gotowy, a może nie być.

/edit, Wolfy :

Nie potrafisz odpowiedzieć argumentem na argument, filmem na film - nie potrafisz wskazać tych 3 udanych wyjść do trudnego dośrodkowania Ratona (podpowiem : nie znajdziesz ich, bo ich nie było) to próbujesz wykręcać się drwiną i ironią. Jak widzisz, że to nie działa lecisz ad personam próbując mnie zdyskredytować. Tylko niestety zwyczajnie kłamiesz, albo źle zapamiętałeś. W sumie mam to w d*pie czy to pierwszy czy drugi przypadek.

Także sprostuję :

Ja jedynie pokazałem statystyki Sobczaka na tle statystyk Rodado. Jasno z nich wynikało, że Sobczak robił (wtedy) konkret (asysta lub gol) dużo częściej niż Rodado w przeliczeniu na minuty. Nie pamiętam dokładnie tych statystyk (było to też po części sezonu, nie po całej rundzie), ale chyba to była aż dwukrotna różnica na korzyść Sobczaka. Z tymże oczywiście od razu w oryginalnym poście zaznaczyłem, że uważam Rodado za lepszego napastnika niż Sobczaka. Te statystyki miały ukazać użyteczność Sobczaka na tle Markusizmów w stylu, że Sobczak do niczego się nie nadaje i niczego nie potrafi. Jak dla mnie Sobczak jako rezerwowy napastnik to naprawdę super opcja, wystarczy przypomnieć sobie tego lewara Benito co przed nim wchodził na zmiany, żeby zobaczyć różnicę jakości. Z tymże dla Markusa ów Bonito był lepszym piłkarzem niż Sobczak tylko Sobol zapewne nie potrafił uwolnić jego potencjału

Z resztą patrząc na kreatywność naszego środka pola to w ataku by nawet słupek postawić i by bramki strzelał. Niestety Benito był gorszy niż słupek. Słupek można w mądrym miejscu postawić, dobrze przymierzyć i z rykoszetu strzelić, a ten cały Benito jedynie głupio biegał
Ostatnio edytowane przez s1mone : 05.02.2024 o godz. 16:58.
Odpowiedz cytując