Wyświetl pojedynczy post
Markus
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.02.2024, 09:33
s1mone napisał(a):Wyświetl post
Hipokryzja Markusa w pigułce

Raczej głupota Simeone, który nie potrafiąc znaleźć tego, co twierdzi, że zostało przeze mnie powiedziane (nie może, bo tego nie ma i został wyjaśniony, że żyje w sferze urojeń i fobii) wymyśla nowe idiotyzmy.

Argumentacją i hipokryzją wedle Simeone jest teraz wskazanie na prostą sprawę, że Raton bronił w Wiśle o wiele więcej niż Broda, a Broda puścił w swojej karierze mniej bramek niż na przykład nawet Dommarunna czy Ederson, bo grał kilkakrotnie mniej.

Padło to, ponieważ Karcherop powołał się na statystyki puszczonych goli, więc wykazałem, dlaczego operowanie taką statystyką jest bez sensu. Widać na powyższym przykładzie iż nie jest tak, że bramkarz, który ich puścił mniej, bo nie grał, z automatu jest lepszy niż ten, który wpuścił ich więcej, bo grał. Koniec, kropka. Kłóćcie się dalej z tą oczywistością.

To jest żałosne. Od dawna dostajesz .......ca na myśl, że może bronić Raton, a nie Broda i tyle. Próbujesz tylko dowartościować mało wartościowego Brodę. A moje zdanie od zawsze w tej sprawie jest takie same: Wisła powinna postarać się o jeszcze lepszego bramkarza niż jeden i drugi.
Ostatnio edytowane przez Markus : 03.02.2024 o godz. 13:33.
Odpowiedz cytując