Hipokryzja Markusa w pigułce :
25.01.2024r.
Markus napisał(a):
Bramkarz, który potrafi mniej i gorzej broni zwykle puszcza więcej bramek, a nie mniej, niż ten, kto potrafi więcej i broni lepiej.
Takie zasady towarzyszą temu prawdobieństwu. To nie jest gra w Totolotka. Broda nie robił nic lepiej niż robił Rafon, za to gorzej grał na przedpolu i nogami
02.02.2024r. gdy Karherop powołuje się na tą samą statystykę, którą Markus przytacza 25.01.2024r. czyli ilości puszczonych goli.
Markus napisał(a):
Zaręczam Ci, że Broda ma np. znacznie lepsze statystyki ilości puszczonych w karierze bramek niż na przykład Buffon, Młynarczyk, Tomaszewski, Ederson, Donnarumma itd. W całej swojej karierze przepuścił ich znacznie mniej niż oni i popełnił o wiele mniej poważnych błędów.
Domyślisz się w końcu dlaczego?
I dlaczego błądzisz, a podejście, które prezentujesz jest wadliwe?
Żenująca ucieczka w jakieś absurdalne argumentancje z Buffonem czy Donnarummą w roli głównej, gdy tylko przytoczona statystyka nie działała na jego korzyść.
Czyli podejście sąd sądem ale sprawiedliwość musi być po naszej stronie.
Statystyka jest wtedy dobra, jak popiera mój punkt widzenia.
Akurat szukałem posta nt solidności i mi się w oczy rzuciło.
Nie znalazłem na szybko, bo po jakichś 8-10 postach zaczął mnie łeb boleć od czytania bredni. Albo pisałeś o tym wcześniej, albo któryś z twoich przydupasów typu leszek