Wyświetl pojedynczy post
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.02.2024, 17:06
Karherop napisał(a):Wyświetl post
Obaj niski, ale tu jak w przypadku wyborów. Trzeba wybierać mniejsze zlo. Grać powinien ten który mniej zawali, albo przynajmniej ma więcej farta i strzelają w niego.

W tym sezonie:
Ratón , 17 spotkań, 21 puszczonych bramek (1 obroniony karny)
Broda 5 spotkań, 3 puszczone bramki (2 puszczone z karnych)
Głupszej statystyki to się nie dało przytoczyć. Nie będę Ci tłumaczył dlaczego, znam Cię, Wiem że nie zrozumiesz.

I absolutnie NIE musimy wybierać spośród tej dwójki, bo jest też opcja nr 3 - znajdź kogoś lepszego. I to powinien być nasz priorytet. Nie napastnik, 10-tka czy nawet stoper, tylko bramkarz. Pozytyw to fakt że bramkarz nie musi się tyle zgrywać z zespołem co zawodnicy ofensywni.

Zabawne że i Broda i Raton podali piłkę rywalowi krótkim wyprowadzeniem w niebezpiecznej strefie podczas sparingów, ale wielkim atutem Brody było to że w pobliżu miał Carbo który ratował sytuację, a przy Ratonie był Sapała. Cóż za przewaga Brody!

Przy okazji, Sapała wygląda mi na niezłego sabotażystę. Na de facto dwie stracone bramki (karnego z dupy nie liczę) w obu był zamieszany. Raz stracił, raz nie zareagował, chociaż przy drugim to ewidentnie bardziej Raton dał dupy (przy pierwszym był bez szans). To ja już wolę Bashę.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 02.02.2024 o godz. 17:18.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując