Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.01.2024, 22:57
Cytat:
O zwalnianiu Hyballi zaczął bredzić po 1:1 z Zabrzem u siebie. Czyli po chyba po 5 kolejkach wiosny. Zresztą to co odstawia teraz nie wymaga komentarza.
Oj drozd, drozd, ty jesteś skończonym idiotą. Spójrz idioto na wyniki z tamtych kolejek. Tak jak pisałem, bekę sobie robiłem z takich idiotów jak ty i pytałem czy Hyballa już do wy.......enia - no własnie, zacząłem t pisać jak na wiosnę bilans spotkań był 3-2-1. Tylko takie debile jak ty uznały, że to jakies gierki pod zwolnienie Niemca i że to może być pisane serio.
Tak jak mówiłem, masz problem z rozróżnieniem co jest fikcją, wymysłami a co prawdą - dlatego takie pelikany jak ty, łykają wszystkie zagrywki Królewskiego. A później jeszcze dopasowują pod te swoje omamy całe historie - tak jak mi dopasowałeś odnośnie jakiejś nienawiści do Hyballi, tak np o Królewskim mówisz, ze to zbawca, który się uczy na błędach, niczemu jest niewinien do 2022 roku bo był pod złym wpływem klanu Błaszczykowskich hehe

Specjalnie żeby cię wyjasnić poświęciłem tę chwilę czasu i odkopałem swoje wpisy z tematu o trenerze Hyballi. Można powiedzieć, że wszystkie były trafne i się sprawdziły, a ty jak debilem byłęś tak dalej jesteś i myślisz, że wystarczy gegenpressin albo AI + 26 lat chodzenia do szkoły dla trenerów i będzie cacy.
Mecz z Górnikiem był 5 marca 2021. Specjalnie idioto wkleiłem posty z całego okresu, od dnia zatrudnienia Hyballi, przez czas jak tu pracował i po tym jak został zwolniony.

Także przepraszaj psie niehonorowy zamiast dalej brnąć w robienie z siebie idioty.

PS Wtedy był hejt na Hyballę bo wielu było zdania, że trener bardzo średni, nie dał rady i nie szanował legend a legendy i zdanie Kuby, Bogusia i Kmiecika jest najważniejsze. Wielu się wtedy oszukiwało, że zamieszanie wokół jajeczka to nic wielkiego i po prostu to Hyballa był zły, a nie środowisko. Broniłem go nie raz to debile mnie hejtowali. Zapewne teraz będzie podobnie i za x czasu się wyjaśni, że Rude wiele wart nie jest, a Królewski doprowadzi klub do ruiny i wyjdzie jakim był przekrętasem, który tu jedynie atencji szukał i rozgłosu dla swojej firmy. Wtedy ciekawe czy będziesz na kolanach drozdzik przepraszał i Markus razem z tobą
Tak tu już jest, że jak ktoś od idiotów jest o 1 dzień mądrzejszy, to ma ciężko. Jak powiedział Rysiu, "jest ciężko"
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując