Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.01.2024, 15:40
Markus, hipokryzja niezła. Nie ma to jak z kogoś robić jakiegoś obrońcę polskiego bagna i PMS, który atakuje na każdym kroku wszystko co zagraniczne, osobę, która jest tu niby nasłana przez kogoś żeby bronić układów itp. - i takie głupoty razem z tym debilem drozdem na mnie tu wymyslasz.

A jak ci wstawiłem moje wpisy to nawet przeprosić nie umiesz za takie oczernianie i wymyślanie głupot, powielanie głupot po jakimś przygłupie jak drozd.

Można powiedzieć, że moje wpisy sprzed 3 lat były celne niemal całkowicie, bo jeszcze przed aferą jajeczkową doszukiwałem się problemów nie tyle w samym trenerze, co piłkarzach i ogólnie środowisku klubowym. Później po jajeczku już całkiem wyszło o co chodzi. Jak wjechały układy rodzinne to tym bardziej, a jak na czele wyszedł atencjusz Jaro to wiadomo, że dobrze być nie może. Tak samo celnie przewidziałem, że Hyballa żadnym cudotwórcą nie jest i nie jest gwarantem zmian.
Wszystko się sprawdziło, minęły 3 lata a my jesteśmy w praktycznie takiej samej sytuacji.

Ciebie i drozda dupsko boli, że ktoś ma swoje zdanie i ma rację. W jednym człowieku czy w naściąganiu do klubu Hiszpanów widzicie nadzieję na zmianę wszystkiego i udajecie głupków, że królewski jest git, i to nie on jest pierwszą przyczyną problemów (on i zgniłe zarządzanie klubem). Czyli de facto bronicie polskiego bagienka.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując