Wyświetl pojedynczy post
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.01.2024, 14:49
skarabeus napisał(a):Wyświetl post
To ejst jakies zaklamywanie rzeczywistosci przez Ciebie. Mogl jak Jazdzynski powiedziec - ja sie na to nie godze. pass panowie albo idzie po mojemu. A on bral wszystko na gebe, bardzo jasno i klarownie wypowiadal sie, ze ze wszystkimi decyzjami sie zgadza i je akceptuje.

A teraz mowisz, ze to nie jego czas i on za to nie odpowiadal. No kur)%*&(Wwa co za hipokryzja i slepota Cie dopadla chlopie.

To nic innego jak kolejne "nowe" rozdanie zeby zyskac na czas i pelikon zaslonic oczy.
Szkoda, ze sie lapiesz.
Tutaj nie chodzi o Wisle i jej dobro. Przykre, ale prawdzwie.
Kto mówi że za to nie odpowiada? Ja? Ja tylko mówię, że nie nadawał tonu tamtym działaniom tylko robił za naiwniaka. Do czasu kiedy prezio Nowak zaczął go szkalować w mediach. To był moment kiedy go otrzeźwiło w czym brał udział. Tak mi się wydaje. Dlatego zatrudnił Kiko, żeby mieć niezależność od starego układu przynajmniej jeżeli chodzi o piłkarzy. Dał szansę Sobolowi i początek rundy był kosmiczny jeżeli chodzi o wyniki, to zamazało obraz rzeczywistości i jemu i algorytmowi. Po katastrofie, moim zdaniem mającej drugie dno, powinien Sobolowi podziękować. Niestety znowu dał się otumanić, kto wie jak wyglądała sytuacja, Nowak oznajmił że odchodzi bo prezes jest be, możliwe że zostawienie sztabu po staremu uspokajało sytuację wśród sponsorów. Co by się działo gdyby wtedy zatrudnił jakiegoś "Rude", to widać teraz.

Nie ważne czy Królewskiemu zależy bardziej na własnej firmie niż na Wiśle. Ważne, że chcąc dbać o własną firmę musi tym bardziej dbać o Wisłę. Teraz jest jedynym decydentem i wszystko co się stanie będzie jego zasługą albo winą. To jest takie oczywiste że wstyd to tłumaczyć. Trzeba go docenić za odwagę jeżeli chodzi o trenera i trzymać kciuki, a nie płakać nad rozlanym mlekiem.
Ostatnio edytowane przez Drozd : 28.01.2024 o godz. 15:12.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując