Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.01.2024, 18:34
Markus się jara, ze Broda w swoim 3cim meczu w karierze w I lidze zrobił błąd, żeby było śmieszniej sytuacja jest sprzed ponad roku, a sam Broda miał wtedy 21 lat

Ja wiem, ze on gra mało więc skoro siedzi na ławie to i błędów nie popełnia ale porównywanie błędów jego, do błędów Ratona, jest bez sensu.

Raton to po prostu cienki bramkarz, który w piłce wiele nie osiągnął, wiele nie pograł i już nie pogra. On progresu nie będzie robił. Natomiast Broda z końcówki 2022 roku a Broda w 2024 roku to na pewno inny piłkarz. Chłopak na pewno potencjał ma i w ciągu x meczów może się rozwinąc tak jak Raton się w życiu już nie rozwinie.

Nie mówię żeby teraz musowo postawić na Brodę bo ważniejszy jest obecnie awans, niż stawianie na piłkarza x bo on się za rok czy 5 rozwinie więc niech gra teraz. Niemniej wcale bym się nie zdziwił gdyby Broda bronił, bo oni są na porównywalnym poziomie. I nie było by dziwne gdyby jego gra wyglądała co raz lepiej.

Mamy taką sytuację obecnie, że jeśli szansę dostanie Broda to może już jej nie wypuścić z rak, bo wystarczy żeby baboli nie porobił przez pierwsze mecze, później może złapać jeszcze pewnosci siebie i umiejętności i szybko o cienkim Ratonie wszyscy zapomną.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując