Wyświetl pojedynczy post
s1mone
Senior Member

Od: 03.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.01.2024, 20:28
Drozd :

Nie mega talent. Raczej gość, który może się rozwinąć i na którym można w przyszlości zarobić, jak wyeliminuje pewne błędy.

No i popatrz, właśnie go sprzedajemy. Niestety w złym momencie, bo trzeba było mu szukać klubu na koniec poprzedniego sezonu.
Mikołaj i tak był lepszy od Ratona, ale Sobol go wyrzucił do drugiej drużyny, bo przegrał baraże.
Nie zmienia to faktu, że Biegański był ogłoszony między innymi piłkarzem rundy.
Generalnie był w miarę ceniony i młody.
Takie błędy jak Ratonowi zdarzały mu się średnio ze 2, może 3 na rundę.
Głównie przy dośrodkowaniach idących w światło bramki Mikołaj zachowywał się niedorzecznie o czym też tu pisałem, więc przestań pierdzielić farmazony.

Jeżeli uważasz, że dobrze się zachował przy golu w 1 kolejce to ja nie mam pytań. Zobacz sobie slomo od 1:45 i skup się tylko na tym co robi Raton. Przyglądnij się.

Uważasz też, że dobrze się zachował z Polonią
Bramkarz drużyny przeciwnej się lepiej od niego ustawił, w lepszym momencie wyskoczył, wygrał walkę fizyczną, ba on prawie wygrał główką z rękami Ratona! Gdyby Raton był bramkarzem drużyny atakującej to by się odbił od tego golkipera Polonii i wylądował w krzakach, bo chyba obiadu nie zjadł przed tym meczem. No ale spoko, tam mógł być faul. Mi się wydaje, że raczej to była symulka Ratona po przegraniu pojedynku - ale spoko. Tak naprawdę na żadnym ujęciu kamery nie ma pewności i to była trudna decyzja dla arbitra. Za to nijak nie odniosłeś się do kolejnych linków bo NIE DA SIĘ TYCH KATASTROF NIJAK USPRAWIEDLIWIĆ. Właśnie mi o to chodzi. Można inaczej ocenić jedną czy dwie sytuacje (dla ciebie ten 1 strzał to był centrostrzał życia - dla mnie strzał balon na idealnej wysokości dla bramkarza, który by to złapał w zęby gdyby zwyczajnie stał w bramce), ale podważyć całości materiału się nie da. Ty nawet nie próbujesz, tylko walisz śmieszne wykręty do 2 pierwszych sytuacji próbując w dziecinny sposób ekstrapolować na całość wypowiedzi, gratuluję

Ale spoko, ja rozumiem, że ty jesteś Drozdem. Jak kiedyś powiedziałeś A, to nie przyznasz się, że było B, nawet jakby ci B przejechało po matce, żonie i dzieciach i podpaliło chatę. Niczego innego od ciebie nie oczekuje.

Jakbyś mi przyznał rację to bym się zaczął zastanawiać czy to co napisałem faktycznie ma sens.

Markus : no to linkuj z chęcią zobaczę. Porównam sobie z interwencjami Ratona na przedpolu z Odrą Opole. Być może przyznam Ci rację, że zdarzył mu się jeden większy lub mniejszy błąd. Ja tej akcji nie pamiętam, poszukaj i zlinkuj - ja twojego punktu widzenia bronić nie zamierzam.
Ostatnio edytowane przez s1mone : 25.01.2024 o godz. 20:40.
Odpowiedz cytując