Wyświetl pojedynczy post
s1mone
Senior Member

Od: 03.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.01.2024, 22:52
>Pierdoła to jest Broda, który zagrywa nogami wszędzie tylko nie tam gdzie trzeba. To go dyskwalifikuje. Tyle.

Jak dla mnie to prawie każdy wykop może iść w aut, byle nie wpuszczać tylu kretyńskich baboli.

Ja wiem, że bramkarze nas w ostatnich latach nie rozpuszczali, ale przesadą jest kibicowanie gościowi, który zawalił nam conajmniej dwa mecze, a obiektywnie mógł zawalić z 5-6 meczy, tylko przeciwnicy nie wykorzystywali jego pajacowania. Z resztą - całkiem możliwe, że gdyby nie Raton bylibyśmy na miejscu premiowanym awansem.

Także sorry. Broda se może niedokładnie zagrywać, ale przynajmniej zachowuje się w miarę spokojnie w bramce.

Ja nie wymagam wiele, każdy kto nie będzie walił babola za babolem będzie lepszy od Ratona. Chyba, że nagle odczynią się czary mary hokus pokus i chłop się zmieni o 180 stopni.

Broda rozegrał w 1 składzie w 1 lidze/PP u nas pewnie z 10 oficjalnych spotkań, nie przypominam sobie jakiegoś spektakularnego babola w jego wykonaniu. Ktoś pisał, że w jakimś sparingu słabiej zagrał, ale akurat nie zawsze śledzę sparingi. Gość gra poprawnie i nawet nam w PP karne wybronił. A to, że nie ma super techniki użytkowej? Nie musi. Niech nie wali pomyłek bramkowych i będę zadowolony. Po tym co odpierdzielał najpierw Kieszek, potem Biegański a obecnie Raton to moja poprzeczka praktycznie leży na murawie. Nie mam wielkich wymagań. Mam w nosie komunikację z obroną, wychodzenie do dalszych dośrodkowań, mam w nosie czy dobrze broni karne, mam w poważaniu czy ma świetny refleks czy przeciętny. NIECH NASZ BRAMKARZ na nową rundę nie wrzuca sobie sam piłki do bramki !

Pomyśleć, że kiedyś zżymałem się na Lisa czy późnego Pereikę.... rany boskie, co to się stanęło... :|
Ostatnio edytowane przez s1mone : 24.01.2024 o godz. 23:08.
Odpowiedz cytując