doktor granat napisał(a):

Jaki Skorża, jaki Papszun, skąd pomysł, że chciałoby im się choćby odebrać telefon od JK nie mówiąc o czymkolwiek więcej?
Nie jestem za ani przeciw, dla mnie wyciąganie wniosków po 1 sparingu jest daleko przedwczesne. Ale jak kto chce.
|
Mam dobrą radę: nigdy nie słuchaj tego, co pisze Koalik, bo to zawsze stek bzdur, kłamstw i manipulacji, tak jak stwierdzenie o wygraniu przez Wisłę wszystkich meczów na wiosnę. Rojeń chorego umysłu nie należy komentować, choćby tylko dla osobistej higieny.
Na razie widać, że Rude pracuje z nimi nad wychodzeniem spod pressingu.Nie widać póki co za wiele nowego w ofensywie, zobaczymy, co pokażą kolejne mecze i czy ten zespół zostanie jednak jakoś wzmocniony. Obecnie za wcześnie na formułowanie jakichkolwiek głębszych ocen na podstawie zaledwie jednego sparingu.
leszekpw napisał(a):

|
Oby Raton wygrał rywalizację, na złość niektórym forumowym malkontentom.
|
W moim odczuciu zaprezentował się lepiej niż Broda i potwierdził, że jednak potrafi więcej. Oczywiście, że teoretycznie powinien bronić na wiosnę zamiast niego. Jestem bardzo ciekaw czy podobnie będzie uważał Załuska.